Lidl XXL Voordeelweken folder folderacties.nl

Lidl XXL Voordeelweken folder

De nieuwe Lidl XXL Voordeelweken folder is weer uit, want de Lidl XXL Voordeelweken gaan weer van start.

Lidl XXL voordeel weken folder

Lidl XXL voordeel weken folder

Dan betekent dat vanaf week 35 een groot aantal artikelen worden aangeboden in grootverpakkingen met grote kortingen voor u. Want Lidl, met bijna 400 winkels één van de grootste en bekendste discounters van Nederland weet als geen ander dat groot inkopen ook groot voordeel biedt. En daar profiteert u van als klant. Want waar vindt je zoveel aanbiedingen voor zulke lage prijzen, zoals Floralys keukenpapier 2 laags met motief, nu 8 rollen voor maar € 2,99 of 15 Nederlandse scharreleieren voor € 1,49. Maar ook vleesproducten zoals Wienerschnitzels, Zigeunerschnitzels en Varkensfiletlapjes zijn nu verkrijgbaar in XXL voordeelverpakkingen voor een extra lage prijs. Ga dus deze week naar een Lidl winkel bij u in de buurt en profiteer van extra inhoud met extra voordeel.

Lidl XXL Voordeelweken folder

Om uw keuze alvast wat makkelijker te maken hebben we alvast de Lidl XXL folder voor u online gezet. Daarin vindt u niet alleen de vele XXL folderacties, zoals een XXL pot Vita D’or pindakaas van 650 gram voor € 1,49 en 1 kg. Voorgebakken verse frites voor maar € 0,99, maar ook een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor uw badkamer en uw tuin vanaf 27 augustus en uw slaapkamer of uw keuken vanaf 31 augustus. Zoals een heerlijke Momare badjas voor als het straks weer wat frisser wordt voor slechts € 9,99 of een Florabest accu heggeschaar, als u echt weer eens aan de slag moet in uw tuin, voor € 69,99. Kijk dus snel even in de online XXL folder van Lidl, voor het te laat is. “Lidl, de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs”.

 

Lidl XXL Kras & Win Actie

Naast de vele XXL aanbiedingen heeft Lidl nu ook de XXL Krasactie. Want bij iedere € 20,- boodschappen ontvangt u een gratis kraskaart. Als u het vakje op de kraskaart open krast ziet u meteen of uw een prijs gewonnen heeft. Ook wordt precies uitgelegd hoe u in het bezit kunt komen van de prijs. Bovendien maakt u tijdens de XXL-weken ook nog kans om een gloednieuwe Volkswagen E-UP te winnen, door met de kassaboncode naar de site www.lidl.nl te gaan. Hier vindt u ook alle overige informatie, zoals de winkels, openingstijden, de Lidl folder en de acties. Lidl, niet alleen de goedkoopste van Nederland maar nu ook de leukste.