anwb-helemaal-de-weg-krijt

ANWB Helemaal de weg kwijt

De ANWB is helemaal de weg kwijt. Althans als we de nieuwste folder moeten geloven. Vreemd, want als je aan mobiliteit denkt, denk je het eerst aan de ANWB. De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB, opgericht in 1883 en met ruim 4 miljoen leden de grootste vereniging in Nederland, wijst je al ruim 130 jaar de weg als je op vakantie gaat met de auto, de caravan, de bus, de boot, de fiets of te voet. Ze kunnen je helpen met alle route informatie, reisgidsen, verzekeringen, verkeersinformatie, e.d. Hiervoor kun je terecht in één van de 83 ANWB winkels, waar je ook een uitgebreid assortiment reisartikelen, kleding, schoenen en sportartikelen kunt kopen voor interessante ledenprijzen. Daarnaast helpen zie je bij autopech onderweg met de Wegenwacht of brengen ze je weer veilig thuis als je in het buitenland met de auto bent gestrand. Ben je nog geen lid dan kun je alsnog een lidmaatschapskaart aanvragen in de winkel of op de site. Want u wilt toch ook graag profiteren van deze service en al dit voordeel?

ANWB Helemaal de Weg Kwijt folder

Maar nu is de ANWB even helemaal de weg kwijt. Dat blijkt wel uit de nieuwe ANWB folder waarin ze een groot deel van hun assortiment aanbieden met waanzinnige kortingen. Wat denk je van 40% korting op een wind- en waterdichte dames of herenjas. Nu al te koop vanaf 54,-. Of een overhemd met korte mouwen voor de ledenprijs van 15 euro. Of twee luxe campingstoelen voor 89 euro. Kortom teveel korting om op te noemen. Ja zelfs een TomTom voor maar 119,-. Ja, ze zijn helemaal de weg kwijt bij de ANWB. En daar profiteert u van als ANWB lid. Ga dus snel langs in de winkel, want de voorraad is beperkt.

Online bestellen uit de folder in de ANWB webwinkel

En wilt u nog sneller profiteren van al dit voordeel, dan kunt u vandaag al deze folderacties bestellen in de ANWB webshop. Want deze is 24 uur per dag geopend en ook nog 7 dagen per week. En op werkdagen voor 21.00 uur besteld is de volgende dag al geleverd. Ga dus even naar de ANWB site voor het hele assortiment, de bestelvoorwaarden en de vele leuke aanbiedingen. Hier vind je ook de winkeladressen, openingstijden en de online folder. Want jij wilt toch niet de weg kwijt raken zeker?