ANWB Zomersale folderacties.nl

ANWB Zomersale folder

ANWB zomersale folder t/m 9 augustus 2015

ANWB zomersale folder t/m 9 augustus 2015

ANWB Zomersale

Bij ANWB, een organisatie met meer dan 4 miljoen leden en maar liefst 82 ANWB winkels en een druk bezochte webshop is de jaarlijkse Zomersale weer van start gegaan. En dat betekent kortingen tot 70% op heel veel kleding, koffers en rugtassen, camping en strandartikelen, fietsendragers en TomTom navigatie. Want ANWB wil nu al ruimte maken voor de nieuwe najaarscollectie. Dus als u nog op vakantie moet kunt u snel nog profiteren van de vele aanbiedingen, die nu in de ANWB winkel worden aangeboden. Wat dacht u b.v. van nieuwe waterschoenen voor maar € 5,- of een ANWB verbanddoos voor maar € 12,-. Altijd makkelijk om bij je te hebben als je onderweg bent. Of voor de Tour de France fanaten een nieuwe Travel & Co fietsendrager, geschikt voor alle trekhaken en alle fietsen, dus ook de elektrische nu van € 299,- voor maar € 259,- Maar ook schoenen en kleding zijn nu extreem afgeprijsd, zoals heren of dameswandelschoenen van € 89,- voor maar € 59,- Helaas net te laat voor de Nijmeegse 4 daagse maar wel net op tijd voor nog een heerlijk wandelseizoen.

ANWB Zomersale artikelen

ANWB Zomersale artikelen

ANWB Zomersale Folder

Blader eens in de ANWB Zomersale folder en laat u verrassen door al het vakantie voordeel. Zoals een Human Nature dames- of herenjack van topkwaliteit, waterafstotend, ademend en winddicht voor € 69,- of een heerlijk fleece vest voor dames en heren voor maar € 29,- Voorwaarde is wel dat u eerst lid wordt van de ANWB. Het kost u slechts € 15,– om gebruik te kunnen maken van alle ANWB diensten. Maar ook voor niet leden is een bezoekje interessant want ook hiervoor gelden nu flink lagere prijzen. Kijk dus even in de winkel of op de site. Maar doe het snel want deze acties zijn maar geldig tot t/m 9 augustus. En Op=Op.

ANWB zomersale aanbiedingen

ANWB zomersale aanbiedingen

Online Bestellen tijdens de ANWB Zomersale

Bent u al in het buitenland of nog gewoon op het werk? Ook dan kunt u profiteren van al deze ANWB zomersale folder acties. Want de ANWB webwinkel kent geen sluitingstijden. Hier kunt u dus rustig het ANWB assortiment bekijken, kiezen wat u nodig heeft en eventueel direct online bestellen in de webshop of aanbiedingen direct uit de ANWB folder. Houdt wel uw ANWB lidmaatschapskaart bij de hand want ook hier vindt u een speciale prijs voor leden, de Ledenvoordeelprijs. En vandaag voor 21.00 uur besteld is vaak de volgende dag al geleverd via PostNL. Verzendkosten vanaf € 1,95. U kunt er ook voor kiezen om uw online bestelling gratis zelf op te halen in de winkel. Kijk voor een overzicht van alle winkels, openingstijden en de lever- en verzendkosten op ANWB.nl.

Gratis of exclusief voor leden