media-markt-black-friday-2016-folderacties-nl

Media Markt Black Friday

Vrijdag 25 november is het Media Markt Black Friday welke bij Media Markt duurt tot 27 november 2016. Black Friday, ookwel “Zwarte Vrijdag” is over komen waaien uit Amerika en Groot Brittannië, maar nu ook bij steeds meer winkels een actieperiode in Nederland. Traditioneel is deze dag, welke altijd na Thanksgiving plaatsvindt, daar een gelieft moment om inkopen te doen voor kerst. Grote winkelketens spelen hier handig op in door producten aan te bieden voor bodemprijzen. Veelal duren deze Black Friday aanbiedingen maar 1 dag, maar Media Markt verlengd de actie in Nederland tot zondag 27 november 2015.

Dit jaar vind je tijdens Media Markt Black Friday Cashback diverse artikelen, die alleen deze dagen extra scherp geprijsd zijn en geldig zijn naast de reguliere folderaanbiedingen. We hebben alvast 12 van onze favorieten voor je op een rijtje gezet, die je zeker niet mag missen:

Media Markt Black Friday aanbieding 1: APPLE MacBook Air 13 MMGF2N/A

APPLE MacBook Air 13 MMGF2N/A Media Markt Black friday aanbieding

APPLE MacBook Air 13 MMGF2N/A Media Markt Black friday aanbieding

 

G a dus zeker naar Media Markt om net voor de feestdagen te profiteren van de vele kortingen op smart t.v.’s, camera’s, laptops, smartphones, games, navigatieapparatuur, espressomachines, huishoudelijke artikelen zoals wasmachines, drogers, stofzuigers en nog veel meer. Allemaal van de bekende kwaliteitsmerken zoals Samsung, Philips, Apple Bosch, Miele, Lenovo en Nikon met de vertrouwde fabrieksgarantie en service. Maar zorg dat je op tijd bent, slapen voor de deur is alleen toegestaan in slaapzakken of tentjes, en pak alleen aanbiedingen uit de schappen en niet uit andermans mandje.

Media Markt Black Friday aanbiedingen en folder

Omdat Black Friday Cashback maar enkele dagen duurt en de voorraad beperkt is, geeft Media Markt geen speciale Black Friday folder uit. Wel staan vanaf 25 november 18.00 uur alle aanbiedingen op Mediamarkt.nl/blackfriday zodat je alvast kunt kiezen voordat de “Zwarte Vrijdag” los gaat. Want tijdens deze dagen zijn het geen gewone Mega Deals bij Media Markt maar mega Mega Deals.

media-markt-black-friday-folder

media-markt-black-friday-folder

Online bestellen tijdens Black Friday bij Media Markt.

En mocht je niet in de file voor de winkel willen staan, ga naar de Media Markt webshop. Want deze is tijdens Black Friday 24/7 geopend om je online bestellingen door te geven. En is deze even niet bereikbaar, probeer het dan nog eens tijdens de daluren, zo tussen 4.00 en 6.00 uur, als het minder druk is. Alle informatie over de webshop, de winkels, de openingstijden tijdens Black Friday en de Media Markt Black Friday Cashback aanbiedingen kun je vinden op de site. “Media Markt, je bent toch niet gek?”