Lidl Heerlijke Herfst folderacties.nl

Lidl heerlijke herfst magazine

Lidl heerlijke Herfst

Bij Lidl heeft de heerlijke herfst zijn intrede gedaan. Voor Lidl een mooie excuus om een speciaal herfst magazine uit te brengen. Dit belooft veel goeds, want het pretendeert het lekkerste seizoen van het jaar te worden. In dit 56 pagina’s dikke boekwerkje, wat vanaf 9 oktober ook in alle Lidl winkels gratis verkrijgbaar is vind je heel veel nieuwe producten, aanbiedingen en tips. Deze tips variëren van lekker ontbijt suggesties, je favoriete warme drank voor dit najaar tot snacks, soep en vele recepten waaronder een aantal van chefkok Ramon Beuk. Ga dus snel naar de dichts bij zijnde Lidl winkel en haal dit herfst magazine op of bekijk het hier online en profiteer van de vele herfst aanbiedingen.

Lidl heerlijke herfst magazine

Lidl heerlijke herfst magazine

Lidl heerlijke herfst magazine

In het uitgebreide Lidl heerlijke herfst magazine van deze week word je gelijk verrast met de tekst: “Geniet van de heerlijke herfst.” Hoe kan deze beter beginnen met goedkope producten en aanbiedingen van Lidl gecombineerd met uitgebalanceerde recepten van Ramon Beuk, welke gecombineerd worden met een heerlijke wijn, welke door Sommelier Jan Willem van der Hek is uitgezocht?

Heb je zin om jezelf eens lekker culinair te verwennen dan is een Rodekool soep met kwartel en wild paté wellicht wat voor jou? Uiteraard staat dit recept uitgebreid beschreven en zijn alle ingrediënten bij Lidl verkijgbaar, zoals de wildpate voor slechts 2,49. Hierbij een fles Côte du Rhone Serabel wijn voor €3,99 en u heeft de basis al in huis?

Herfst recepten Ramon Beuk Lidl herfst wijnen Sommelier Jan Willem van der Hek

Uiteraard hoeft het voor Lidl niet altijd “haute cuisine” te zijn.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere stamppot? 300 gram prei of een zak hutspot kost slechts 0,99, een zak van 520 gr zuurkool 0,39 en een zak gesneden boerenkool van 500 gr €1,15. Deze gecombineerd met een zak voorgekookte aardappelen van €0,95 per 600gr maakt het gerecht compleet. En zoek je daarbij nog een robuuste gietijzeren pan? Ook geen probleem. Deze is nu verkrijgbaar bij de non-food producten in diverse uitvoeringen en formaten vanaf €2,49. Kook je liever niet? Kant en klaar kan natuurlijk ook bij Lidl.

Lidl herfst magazine

Lidl herfst aanbiedingen

De donkere en koude ochtenden gaan weer aanbreken, dus een goed begin van de dag is cruciaal. Bekijk de ontbijt tips hier en begin gelijk met besparen, want “een goed ontbijt is de halve dag”. En mocht je half verwege de dag nog zin hebben in een tussendoortje of soep, dan moet je zeker een van de kant en klare soepzakken van Baroni eens proberen voor slechts €1,25 of de wereldsoepen voor €1,39. En hou je echt van gevulde soep of een verse soep, dan is Basis voor soep voor €1,29 of bouillon van €0,85 misschien wat voor jou. De verse ingrediënten vindt je op de Lidl groente afdeling.

Inspiratie genoeg voor de komende maanden. Mocht je meer tips en aanbiedingen zoeken bekijk dan ook de normale Lidl folder op onze site of op Lidl.nl.