Lidl Spaanse weken folderacties.nl

Lidl Spaanse weken

Waarom heeft Lidl de Spaanse weken in het leven geroepen?

Lidl, één van de grootste Duitse levensmiddelen discounters, heeft zich sinds de eerste vestiging in 1995, een belangrijke plaats weten te verwerven in de Nederlandse supermarktwereld. Na Albert Heijn is Lidl momenteel de tweede supermarktketen in Nederland en nog steeds groeit hun marktaandeel. Begonnen als een echte hard discounter met een klein assortiment levensmiddelen van het eigen Lidl merk en een aantal B-merken, vaak eenvoudig gepresenteerd vanuit de doos of krat voor super lage discount prijzen, heeft Lidl zich nu ontwikkeld tot een supermarkt met een ruim assortiment levensmiddelen van goede kwaliteit, aangevuld met verse groenten, vers brood, vers vlees en een wisselend assortiment non-food. Alleen de bekende Nederlandse A-merken ontbreken nog bij Lidl maar hiervoor heeft men inmiddels goede alternatieven voor lagere prijzen. Ook op het gebied van folders en promoties doet men niet meer onder voor de andere supermarkten. Zo geeft men wekelijks niet alleen nog maar een mooie reguliere folder uit, maar wordt er steeds meer met thema’s gewerkt. Deze week is dit thema de Lidl Spaanse Weken, met extra aanbiedingen van Spaanse artikelen voor een scherpe prijs.

Lidl Spaanse Weken folder.

Deze Spaanse Weken folder wordt een aantal keren per jaar gedurende twee weken uitgegeven en bevat typisch Spaanse artikelen onder de naam Sol&Mar, zoals Sol&Mar Patatas Bravas voor 0,99, Sol&Mar Salsa Brava voor 1.39, een zak Sol&Mar Calamares voor slechts 1.99 en Sol&Mar kant en klare Paella voor 2,39. Allemaal heerlijke producten, waarvan de echte Spanje fans zeker kunnen genieten. En om het extra aantrekkelijk te maken vermeld men ook vermeld een aantal Spaanse recepten om van deze artikelen een echte Spaanse maaltijd klaar te maken. Typisch Spaans, als extra service van Lidl.

Spaanse Weken en meer.

Natuurlijk zijn er ook Lidl klanten die wat minder pittig willen eten of eigenlijk niets met Spanje hebben. Ook hieraan heeft men gedacht en daarom vermeldt men in deze Spaanse Weken folder ook een keur aan dagelijkse Hollandse boodschappen voor extra lage prijzen. Wat dacht u van een verse prei voor slechts 0,19 per stuk of 2 pakken heerlijke seizoenvla voor maar 2 euro. Want ook hiervoor ga je natuurlijk naar Lidl. Allemaal kwalitatief goede dagelijkse artikelen voor scherpe lage prijzen. Want hierdoor is Lidl juist bekend geworden en dat zal de komende tijd ook wel zo blijven: “De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.”