Lidl Sint en Piet folder folderacties.nl

Lidl Sint en Piet folder

Speciaal voor Sinterklaas heeft Lidl een Lidl Sint en Piet folder uitgebracht, welke geldig vanaf donderdag 5 november zolang de voorraad strekt. Deze folder staat vol met schoencadeautjes voor december en natuurlijk ook voor sinterklaasavond. En ook dit jaar zal Lidl bewijzen, dat dit kan voor lage prijzen. Of Sint inkoopt bij de Lidl in Goes of Geleen, nog lagere prijzen vindt hij er geen.

Lidl Sint en Piet folder

Lidl Sint en Piet folder

Lidl aanbiedingen uit de Sint en Piet folder

Zo staat er voor de jongens van 3 tot 8 jaar. Bij Lidl een mooie houten trein of autobaan klaar. En de prijs, dat is geen verlakkerij. Slechts € 19,99, 80-delig inclusief batterij. Maar ook een auto met licht en geluid. Heeft Lidl nu voor jouw kleine schavuit. En welk type hij ook gaat vragen, ze hebben zelfs een politie en brandweerwagen. De prijs, dat is ook geluk. Slechts € 7,99 per stuk.

Lidl Sint en Piet aanbiedingen uit de folder

Lidl Sint en Piet aanbiedingen uit de folder

Maar ook voor de meisjes is het bij Lidl helemaal top. Zoals een pratende babypop. Met 24 geluiden ook nog, ja dat is waar. Voor slechts € 12,99 ben je al klaar. En heb je die kleine nog niet genoeg verwend? Dan heeft Lidl ook veel educatief speelgoed in het assortiment. Want met een mooi boek om te schilderen of te kleuren. Gaat jou kleuter nooit meer zeuren.

Tot slot moet wil ik je ook nog vertellen. Over de vele mooie spellen. Zoals Monopoly, Cluedo en Levensweg. Die mogen bij Lidl al voor € 19,99 weg. En moet het voor je puber toch iets vlotter. Voor hem heeft Lidl een bestuurbare helicopter. Voor een echte bodemprijs! Ja,ook hier is Lidl het bewijs.

Lidl Strooigoed en chocoladeletters

Lidl 

Dus ook voor een klein budget. Heeft Sint en Piet bij Lidl dolle pret. Kijk in de Lidl folder, die staat nu online met veel schoencadeautjes oh, wat fijn. Helaas is het nog niet mogelijk om online artikelen te bestellen. Wel kun u hier uw boodschappenlijstje maken en deze meenemen naar de winkel. Maar wacht niet te lang als je iets hebt uitgezocht. Want voor je het weet is het uitverkocht.