Blokker Opruiming folderacties.nl

Blokker Opruiming

Blokker, het warenhuis met de oranje B, ruimt op en dat betekent tot 50% korting op heel veel artikelen. Blokker is met ruim 600 winkels niet alleen het grootste warenhuis van Nederland maar nu ook het goedkoopste. Want tijdens deze opruiming heeft men een Opruimingsfolder vol aantrekkelijke aanbiedingen. De toch al lage Blokker prijzen zijn tijdens de actieperiode van 29 juni t/m 6 juli nog eens extra in prijs verlaagd. En wie wil hier nu niet van profiteren? Dus loop eens kritisch door uw huis en maak een boodschappenlijstje voor u naar de Blokker winkel gaat. Want wat dacht u van een nieuwe Gero koekenpan voor € 14.98, een Tefal stoomstrijkijzer nu voor € 24,98 of een Leifheit vloerwisser voor € 19,98. Allemaal dagelijks gebruiksartikelen die snel aan vervanging toe zijn. Koop dus nu deze kwaliteitsartikelen van grote merken zoals Gero, Tefal, Leifheit, Tomado of Mepal nu extra voordelig! Want Blokker ruimt op!

Blokker Ruimt Op Folder

Kijk eerst even in de Blokker Ruimt Op folder voor u naar de winkel gaat voor de vele artikelen met kortingen tot wel 50%. Maar ook heel veel speelgoedartikelen zijn nu extra laag geprijsd. Zo krijgt u nu 25% korting op het hele Duplo assortiment van Lego. Leuk toch om de kleintjes nog even voordelig te verwennen tijdens hun vakantie. En voor de pubers is er een elektronisch Keyboard voor € 19,98 of een Bluetooth Ghettoblaster voor maar € 38,-. Maar let op de buren en hou het gezellig. Want zomertijd is terrastijd. En ook hiervoor vind u alles bij Blokker. Blokker, fijn dat ze er zijn.

Online bestellen tijdens de Opruiming op Blokker.nl

Ook tijdens de opruiming kunt u rustig thuis bestellen in de Blokker webshop: Blokker.nl. Want ook daar vind u alle artikelen, die nu in de opruiming zijn. Bovendien worden bestellingen vanaf € 20,- ook nog eens gratis thuisbezorgd. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u toch profiteren van de vele voordelen van Blokker. Ieder uur van de dag en iedere dag van de week. Makkelijk, veilig en snel. Alleen bij Blokker, het warenhuis met de oranje B.