Blokker Toppers folder folderacties.nl

Blokker Toppers folder

In de Blokker Toppers folder staan de aanbiedingen die deze week bij Blokker, het bekendste woonwarenhuis van Nederland, te koop zijn. Niet dat ze nu een muziekfestival gaan organiseren, maar wel een prijzenfestival van heel veel Topartikelen en een speciale Blokker Toppers folder. Deze folder is geldig van 10 t/m 19 augustus 2015.

Blokker Toppers folder geldig 10 tm 18 augustus 2015

Blokker Toppers folder geldig 10 t/m 18 augustus 2015

Deze toppers worden nu aangeboden voor extreem lage prijzen, zoals een Philips stofzuiger met microfilter van € 99,99 voor € 69,95, een BK pannenset, dus topkwaliteit, van € 209,- nu voor € 209,- voor € 89,-. Een buitenkansje dus voor iedereen, die op zoek is naar een blender, een keukenweegschaal, een waterkoker, een friteuse of een bakplaat. Want Blokker heeft ze nu van verschillende merken en verschillende uitvoeringen voor dezelfde lage actieprijzen. Dus loop eens binnen bij één van de ruim 600 Blokker winkels bij u in de buurt en profiteer van zoveel Top(pers) aanbiedingen.

Blokker Toppers folder week 33

In de Blokker folder van week 33 zijn al deze top aanbiedingen verzameld. Zo krijg je nu 20% korting op alle onderdelen van het Wedgwood Windsor servies,b.v de theepot van € 39,95 voor € 31,96, de kop en schotel van € 12,99 nu € 10,39 en nog veel meer aanbiedingen. Maar ook de glazenserie Magnum, met 30% korting is heel voordelig. Of de vele schoonmaakartikelen van Leifheit, ook een topper voor vloeren en ramen.

Wedgwood Windsor servies

Wedgwood Windsor servies

Nieuw bij Blokker, Ariadne At Home

Ook in deze folder en nieuw bij Blokker zijn de artikelen van Ariadne At Home. Allemaal handige woonaccessoires, zoals een dienblad voor € 5,99, een snijplank voor € 9,99 of leuke zomerse servetten voor € 1,49. Al deze artikelen zijn ook te zien in het blad Ariadne At Home, is wonen met een warm hart.

Ariadne at home

Ariadne at home

Online bestellen bij Blokker

Alle Toppers uit de folder kun je ook online bestellen in de Blokker webshop op Blokker.nl Bestellingen vanaf € 20,- worden gratis geleverd. Daarnaast kan je een online bestelling ook gratis ophalen bij een Blokker winkel in de buurt. Kijk voor de voorwaarden op de site. Hier vind je ook de winkeladressen en openingstijden. Bellen met de Blokker Klantenservice kan natuurlijk ook.