Blokker moederverwendag folderacties.nl

Blokker Moederverwendag

Blokker is sinds 1896, toen Jacob en Saapke Blokker hun eerste IJzer en houtwinkeltje openden in Hoorn, uitgegroeid tot één van de grootste ketens in huishoudelijke artikelen in Nederland. Onder leiding van Jaap Blokker groeide het bedrijf verder, ook buiten Nederland. Zo heeft Blokker tegenwoordig 2400 vestigingen in totaal acht landen. Tegenwoordig maken ook een aantal andere detailhandelsketens, waaronder Bart Smit, Intertoys, Maxitoys, Marskramer, Leen Bakker, Cook&Co en Xenos onderdeel uit van de Blokker Holding. Bij Blokker vindt je een groot assortiment artikelen voor de huishouding, speelgoed en tuinmeubelen. Dat alles voor concurrerende prijzen. Daarnaast heeft Blokker nog een wisselend assortiment woondecoratie, onderhoudsmiddelen, dvd’s  e.d. Loop dus zeker eens binnen bij één van de ruim 600 Blokker winkels  en laat u verrassen door alle leuke en praktische artikelen, die men dagelijks aanbiedt. Ben je benieuwd wat Blokker zoal verkoopt en wat ze in de aanbieding hebben, dan is het raadzaam om een van de Blokker folders te raadplegen. Hierin staan leuke acties vermeld, maar ook nieuwe producten en aanbiedingen op diverse thema artikelen.

Blokker Moederverwendag Folder.

Ook Moederdag is zo’n moment dat Blokker flink uitpakt met een speciale Moederverwendag folder. Deze folder die geldig is van 27 april t/m 10 mei bevat weer een groot aantal artikelen, waarmee u moeder kunt verwennen op Moederdag. Wat dacht u van een Philips ontharingssysteem voor maar 149 euro of een Oral-B tandenborstel voor slechts 19,99. Maar ook het Wedgwood servies of de Fleur koffiemokken zullen zeker in de smaak vallen bij moeder. Kijk dus even in deze Moederverwendag folder voor alle leuke aanbiedingen en verwen uw moeder met iets leuks. Want het is tenslotte maar één keer per jaar Moederdag.

Blokker top 10 Moederdag cadeaus

Heb jij ook altijd zo’n moeite om het juiste cadeau voor je moeder uit te zoeken? Pluis jij ook alle verschillende folders uit om hét perfecte cadeau te vinden, maar kost je dit ook enorm veel tijd? Blokker maakt het jou dit jaar extra gemakkelijk. Op de website hebben ze namelijk een Blokker moederdag top 10 samengesteld, waarin de tien beste Moederdag cadeaus staan vermeld. Hierdoor hoef je  niet onnodig te zoeken en kun je gelijk inspiratie opdoen, zodat je jouw moeder juist kan geven wat ze verdient.

Online bestellen uit de Moederverwendag Folder van Blokker.

Heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan dan kunt u nu 24 uur per dag en 7 dagen per week online winkelen in de Blokker webshop. Hier vindt u een compleet overzicht van het Blokker assortiment, overzichtelijk bij elkaar. En natuurlijk kunt u ook de artikelen uit de Moederverwendag folder hier bekijken en bestellen. Bestellingen vanaf 20 euro worden ook nog gratis thuis bezorgd. Zeker handig als u niet wilt slepen met grote artikelen zoals tuinmeubelen of huishoudtrappen. Zelfs artikelen uit de Opruiming kunt u hier bestellen. Want ook online is Blokker: vertrouwd en voordelig.