Blokker Hollands Koopjes jagen folderacties.nl

Blokker Hollands Koopjes Jagen folder

Blokker Hollands Koopjes Jagen is deze week het thema in de Blokker folder. Het warenhuis met de oranje B, is deze week namelijk Hollandser dan ooit. Want in de nieuwe Blokker folder Hollands Koopjes Jagen, die geldig is van 21 t/m 30 september, heeft men weer een groot assortiment huishoudelijke apparatuur, schoonmaakartikelen, opbergboxen, bed- en badtextiel en zelfs scheerapparaten en CD’s flink afgeprijsd. En voor een echte Hollander betekent dat rennen naar één van de ruim 600 Blokker winkels en profiteren van de vele kortingen en folderacties.

Blokker Koopjes Jagen folder

Blokker Koopjes Jagen folder

Hollands Koopjes Jagen aanbiedingen uit de Blokker folder

Kijk dus eerst even in de folder en maak een lijstje van al deze aantrekkelijke aanbiedingen, zoals een Brabantia afvalemmer met een inhoud van 30 ltr. van € 109,- nu voor € 50,- of een Tomado friteuse voor € 17,99. Maar ook een Leifheit vloerwisserset voor € 32,50 (tijdelijk met gratis Big Shopper) of een Swiffer Sweeper voor € 8,99 is natuurlijk spotgoedkoop. En waar vindt je nog een 1 persoons dekbedovertrek, 1.40 x 200 cm, voor € 9,99? Juist, ook bij Blokker. En last but not least: Het Royal Boch boerenbont servies. Puur Hollands nu ook in de aanbieding bij Blokker. Ontbijtborden, kommen, kop en schotels, mokjes of eierdopjes. Bonter kunnen ze het niet maken! Met kortingen van maar liefst 25%. Nu ook bij Blokker.

Blokker Holland Koopjes Jagen aanbiedingen

Blokker Holland Koopjes Jagen aanbiedingen

Online bestellen bij Blokker

En wordt het u allemaal teveel. Bestel dan gemakkelijk vanachter uw tablet of computer online in de Blokker webshop op Blokker.nl. Ook daar vindt u al de Blokker folders en folderacties overzichtelijk vermeld met alle info en actieprijzen. Bovendien worden tijdens deze actie alle bestellingen vanaf € 20,- keurig netjes bij u thuis afgeleverd. Kijk dus voor alle voorwaarden, de winkels, de openingstijden en de folder op de site. “Blokker, fijn dat we er zijn”.