AH Hamsteren juli 2016 folderacties.nl

Albert Heijn Hamsteren

Koopjesjagers let op! Het wordt weer Hamsteren bij Albert Heijn. Ook deze zomer zul je de vrolijke Albert Heijn Hamsters weer overal tegenkomen en Hamsters betekent korting.Vanaf maandag 4 juli t/m 10 juli zal Albert Heijn weer heel veel artikelen afprijzen en wordt je in de winkels overspoeld met 2e gratis artikelen, maar ook 2+1 gratis en 50% korting acties. Uiteraard vind je een compleet overzicht van de bonus artikelen in de bonus folder van Albert Heijn.

Hamsteren 50x500

Albert Heijn “Hamsteren” Bonus folder

Wekelijks brengt Albert Heijn een Bonus folder uit. Ook tijdens Hamsteren wordt een speciale Hamsteren Bonus folder verspreid, welke volledig in het thema staat van 2e gratis artikelen. Je kunt hierin artikelen verwachten als Alle Lipton varianten 2e gratis korting, Alle Robijn wasmiddelen 2e  gratis, Alle Glorix 2e gratis, Knorr wereldgerechten 2e gratis, Alle Andrelon producten 2e gratis, Unox soep in zak 2e gratis, alle Big American Pizza’s 2e gratis en vele anderen. Bekijk dus snel deze folder of bekijk de Albert Heijn Hamsteren Bonus aanbiedingen op AH.nl/bonus 

Albert Heijn 24 tm 30 augustus 2015

Albert Heijn 24 tm 30 augustus 2015

Waarom Hamsteren bij Albert Heijn?

Vraag jij je ook weleens af waarom Albert Heijn de Hamsters en de term Hamsteren gebruikt voor zijn grootste actieweek? Eigenlijk is het heel simpel. De term Hamsteren is afgeleid van de hamster, die voedsel in zijn grote wangzakken kan opslaan om het te vervoeren naar zijn voorraad. Vervolgens is van hamsteren sprake als er voorafgaand aan een verwachte periode van schaarste een extra grote voorraad van voeding worden ingeslagen. Middels de lage prijzen tijdens de Hamster periode bij Albert Heijn bevordert de supermarktketen het inkoopgedrag en zorgen consumenten ervoor dat er veel artikelen worden ingeslagen. Hamstereeeeeen dus!

Gratis bezorging tijdens Hamsteren

Hamsteren betekent groot inslaan en groot inslaan betekent volle winkelwagens. Hoe krijg je die winkeltassen nou gemakkelijk en voordelig thuis? AH.nl is hiervoor de oplossing. Je kunt op AH.nl dezelfde Hamsteren Bonus aanbiedingen vinden als in alle Albert Heijn winkels, echter wordt het dan netjes thuisbezorgd op de dag en het tijdstip dat jij aangeeft. Normaal worden er kosten gerekend voor het bezorgen maar van 4 juli t/m 10 juli is de bezorging gratis wanneer je een van de onderstaande producten koopt.

AH gratis bezorging

AH gratis bezorging