Albert Heijn Bonus folderacties.nl

Albert Heijn Bonus

De Albert Heijn Bonus aanbiedingen en de Albert Heijn Bonus folder; wie kent ze niet? Albert Heijn, ook wel AH genoemd, en onderdeel van Ahold, is de grootste supermarktketen in Nederland. Met maar liefst 941 winkels, waaronder 840 supermarkten, 35 AH XL’s, 64 AH to go’s en een uitgebreide webshop is Albert Heijn de onbetwiste marktleider. Onder het motto: het allerdaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar, is Albert Heijn niet meer weg te denken uit onze winkelstraten. Sinds de oprichting in 1887 door dhr Heijn sr. van een kruidenierswinkeltje te Oostzaan en de opening van de eerste zelfbedieningswinkel in 1952, is dit bedrijf nu uitgegroeid tot een internationale supermarktorganisatie , met vestigingen in diverse landen. Nadat AH in 1981 met een franchiseformule startte, waardoor ook zelfstandige supermarktondernemers zich konden aansluiten, zette deze groei verder door. Albert Heijn voert een actief reclame en promotiebeleid. Zo werd de slogan: “’s Lands grootste kruidenier gaat op de kleintjes letten” erg bekend. Momenteel scoort AH goed met de wekelijkse Bonus aanbiedingen. Op vertoon van de AH bonuskaart krijgt men hoge kortingen op een aantal geselecteerde actie artikelen uit het totale AH assortiment

Albert Heijn Bonus folder

Albert Heijn geeft wekelijks een reclamefolder uit, die de de Bonus folder noemen. Hierin worden alle bonus aanbiedingen vermeld. Dit betreft zowel kruidenierswaren van de grote A-merken als ook het AH eigen merk. Daarnaast gelden deze folderacties ook op groente, vers vlees, vleeswaren, zuivel, brood en banket en biologische producten. Om van deze bonus aanbiedingen gebruik te kunnen maken, dient men wel in het bezit te zijn van een AH Bonuskaart, verkrijgbaar bij elk filiaal. Op vertoon van deze bonuskaart worden de kortingen dan direct verrekend bij de kassa. Dus gewoon bij Albert Heijn.

Bonusaanbiedingen online bestellen bij AH en ophalen bij een Pick-up point

Uiteraard kunnen de artikelen uit deze Bonus folder ook online besteld worden in de AH webshop . Hiervoor moet u wel eerst een account aanmaken op de AH site. Deze nieuwe service van Albert Heijn biedt de mogelijkheid om online uw boodschappen te bestellen en ze thuis af te laten leveren. Eventueel kunt u deze bestellingen ook zelf afhalen bij één van de Pick Up Points bij u in de buurt. Bij deze afhaalpunten, meestal een AH supermarkt, staan uw boodschappen dan gereed en binnen 5 minuten bent u weer op weg. Alle informatie over afhalen en bezorgen vindt u op de site, alsmede de adressen, openingstijden en de folder. Gewoon bij Albert Heijn.