Albert Heijn Bonus folder Pampers 2+1 gratis

Albert Heijn Bonus folder week 49

In de nieuwe Albert Heijn Bonus folder week 49, die geldig is van 23 t/m 29 november 2015 vind je veel zoete en gezonde lekkernijen voor de gezelligste avond van het jaar. Sinterklaasavond!

Albert Heijn Bonus folder 23 tm 29 november 2015

Albert Heijn Bonus folder 23 tm 29 november 2015

Zo zijn de zoete AH Mandarijntjes, nu twee netjes van 1 kg voor € 1,99 wel heel goedkoop, en nog gezond ook. En dat geldt zeker ook voor de AH Quiches met 25% bonusvoordeel, nu van € 3,39 nu voor € 2,54. Heerlijke quiches en nog snel op tafel ook. Maar ook extra bonusaanbiedingen zoals een krat Heineken bier voor € 9,99 of Pampers luiers alle varianten, nu 2 + 1 gratis is een goede reden om weer eens naar één van de AH winkels te gaan. En vergeet dan niet om die gratis jutezak mee te nemen, die je ontvangt bij 3 actieproducten.

Pampers 2+1 728x90

Albert Heijn Bonus folder

Maar bekijk dan wel eerst alle overige folderaanbiedingen, die nu online op onze site staan. Niet alleen voor al het vers voordeel, zoals AH zalmfilet met 25 % bonuskorting of AH goudse kaas, ook met 25% korting, maar zeker ook voor de vele lekkernijen voor een geslaagde Sinterklaasavond, zoals chocoladeletters, pepernoten of speculaas. Want Albert Heijn weet als grootste kruidenier van Nederland precies waar we in deze donkere dagen van willen genieten. En daar horen de bonusaanbiedingen uit deze folder zeker bij.

Alber Heijn bonus aanbiedingen uit de folder

Alber Heijn bonus aanbiedingen uit de folder

Bonus aanbieding: Pampers 2+1 gratis en gratis bezorging

In week 49 mag je de AH bonus aanbieding van Pampers echt niet missen. Je krijgt bij aankoop van 2 pakken Pampers, dan het 3e pak gratis, welke ook nogeens gratis worden thuisbezorgd!. Online kun je kiezen uit alle verschillende pampervarianten, zoals Pampers new baby voor de newborn babies. Pampers  Baby Dry voor de luier, die je baby dag en nacht goed beschermt tegen doorlekken, maar ook Pampers active fit voor de actieve babies, die graag de droogste en best zittende luier hebben of Pampers Easy Up voor een erg snel absorberende luierbroekje.

Actievoorwaarden: Op wo 25, do 26 en za 28 no­vem­ber ont­vang je 100% kor­ting op de ser­vi­ce­kos­ten bij aan­koop van 3 pak­ken Pam­pers uit de Bo­nus.
Zo werkt de ac­tie
– Be­stel 3 pak­ken Bo­nus Pam­pers en ont­vang 100% kor­ting op de ser­vi­ce­kos­ten.
– LET OP: Laat je be­stel­ling thuis­be­zor­gen of haal hem op bij een Pick Up Point op wo 25, do 26 en za 28 no­vem­ber 2015.
– De kor­ting wordt au­to­ma­tisch ver­re­kend aan het ein­de van je be­stel­ling.
– De­ze ac­tie geldt voor par­ti­cu­lie­re klan­ten.
– Voor de­ze ac­tie geldt: op=op!
– De ac­tie is niet te com­bi­ne­ren met an­de­re gra­tis be­zorg­ac­ties.

AH Bonus aanbieding Pampers 2+1 gratis

AH Bonus aanbieding Pampers 2+1 gratis

Online bestellen bij AH en profiteren van de folderacties

En wordt je boodschappentas wel erg zwaar om mee te slepen. Dan bezorgt Appie alles netjes thuis. Want 3 pakken Pampers vullen al snel je boodschappenmandje en zijn ook nog lastig te vervoeren. Dus berekent AH deze week bij aankoop van 3 dozen Pampers geen bezorgkosten. En natuurlijk nemen ze dan ook die krat(ten) Heineken voor u mee. Een extra cadeautje van AH. Tevens is het mogelijk om ook het Allerhande magazine en het AH.nl en Bol.com Alles voor Sinterklaas magazine online te bekijken. Deze vind je op Folderz.nl