Albert Heijn Hamstereeeeen folderacties.nl

Albert Heijn Hamsterééééén

Nog even voordelig boodschappen inslaan tijdens Albert Heijn Hamsterééééén? Dat kan want de nieuwe AH bonusfolder is weer uit.

Albert Heijn Hamsterééééén folder 7 tm 13 december 2015

Albert Heijn Hamsterééééén folder 7 tm 13 december 2015

Want het is alleen deze week Hamsterweek bij Albert Heijn. Dus wil je nog even profiteren van de extra kortingen op heel veel kerstartikelen ga dan nu naar één van de 850 AH supermarkten en neem een extra boodschappentas mee. Alles voor een Kerst om nooit te vergeten is nu in de aanbieding, zoals alle Al­le Ni­vea, Guhl, Jo­hn Frie­da en Rexo­na 2e gratis, Campina vifit, 2e gratis of een fles 1,5 ltr Pepsi, Sisi en 7Up, ook 2e gratis. Dus hamstereeeen maar en even aanvullen die voorraad zo net voor de feestdagen.

Hamsteren 0412 600x100

 

Albert Heijn Albert Heijn Hamsterééééén uit de Bonusfolder

Wie wil er nu niet alvast goedkoop boodschappen inslaan voor de feestdagen? Wanneer je dit gaat doen kijk dan eerst even in de AH bonusfolder , want je kan hierop heel veel besparen. Bijvoorbeeld door thuis alvast een boodschappenlijstje te maken en te kiezen uit de vele bonusaanbiedingen die deze week in de winkel op jouw liggen te wachten. Want ook aardappelen, groente, fruit, kant en klaar maaltijden en salades, vlees en vis en ook kaas en vleeswaren zijn nu extra voordelig bij AH. Zo koop je nu al 2 avocado’s voor € 0,99 of 2 paprika’s voor € 0,75. Of 2 hamburgers voor € 1,75 en 2 kg AH rundergehakt voor € 7,50. Of Amstel Radler 50% korting. Gewoon even kijken dus en profiteren van dit extra voordeel net voor Kerst.
Hamsteren 0412 728x90

Online bestellen op ah.nl en thuis laten bezorgen

En wordt het allemaal wat veel om mee naar huis te nemen, dan kan Albert Heijn het ook nog netjes thuis bezorgen. Bij aankoop van 2 sixpacks Grolsch of 2 verpakkingen L’or espresso koffie van Douwe Egberts is bezorging deze week helemaal gratis. En natuurlijk nemen ze dan ook alle andere boodschappen voor je mee, zoals Hero gekoelde sappen of frisdranken, 2e gratis of Robijn wasmiddel ook 2e gratis. Dus even online bestellen op ah.nl en hamstereeeen maar, alleen deze week en alleen bij Albert Heijn. Fijne Kerstdagen!

Wijncoupon 728x90