V&D Hebbes Folderacties.nl

V&D Hebbes!

Hebbes, de nieuwe actie van V&D wordt weer flink onder de aandacht gebracht door de grootste warenhuis keten van Nederland. V&D is als sinds de oprichting in 1887 het bekendste warenhuis van Nederland. Met maar liefst 63 warenhuizen in vrijwel alle grote steden is V&D niet meer weg te denken uit onze winkelcentra. Want hoewel bijna 130 jaar oud, is V&D zeker niet oubollig maar altijd weer verrassend en vernieuwend. Zij verkopen geen spullen, maar leveren ideeën om het leven fijner en leuker te maken. Zo vind je er de laatste trends op elk gebied en steeds de nieuwste mode. Want V&D biedt een warenhuisbreed assortiment van meer dan 4000 A-merken, vaak gepresenteerd in shop en shops, voor aantrekkelijke prijzen. Het is dan ook geen wonder dat ze per jaar ruim 100 miljoen bezoekers mogen begroeten. Maar ook de acties van V&D dragen hiertoe bij. Ieder seizoen presenteren zij nieuwe acties, zoals het bekende Prijzencircus, maar nu ook de Hebbes! actie. Deze loopt dit jaar van 25 april tot en met 10 mei. Iedere dag worden nieuwe aanbiedingen geselecteerd, die voor een extra lage prijs wordt aangeboden. Soms een korting van 20 of 30%, dan weer een 2+1 gratis actie. En het hele assortiment doet mee. Of het nu een herenpolo is uit de herenmode afdeling, een paar schoenen uit de schoenafdeling, een dekbedovertrek, een stofzuiger of een pannenset. Allemaal aanbiedingen, waarmee u als klant uw voordeel kunt doen.Dus pak je voordeel tijdens deze Hebbes!actie. Want Hebbes is hebbes! bij V&D.

Affiliate_Hebbes_728x90

Affiliate_Hebbes_500x500

De Hebbes folder van V&D

Naast de normale folders heeft V&D speciaal voor deze actie ook een mooie Hebbes! folder uitgegeven. In deze extra dikke folder vind je een overzicht van alle aanbiedingen, die tijdens deze actie worden aangeboden. Wat dacht je van een Sapph bikini voor 50 euro of een Desigual zomerjurkje voor maar 44 euro? Of een Liv blouse voor 17 euro en een Esprit T-shirt voor 12 euro. Leuk voor de zomer of op vakantie. Maar ook een Guess dameshorloge voor 119 euro en een Seiko herenhorloge voor slechts 99 euro. Kortom, kijkt u zelf eens in deze uitgebreide V&D Hebbes! folder en maak een keus uit de vele aanbiedingen. Maar let op: na 10 mei is het weer voorbij. Maar Hebbes! is hebbes.

Online bestellen uit de Hebbes Folder

Zelfs al is er geen warenhuis in de buurt, dan nog is deze dichter bij dan u denkt. Want 24 uur per dag is de V&D webshop, ook wel het online warenhuis, beschikbaar om uw online bestellingen te noteren. Zelfs de scherpe V&D Hebbes! aanbiedingen kunt u hier vinden en bestellen, zo rechtstreeks uit de folder. Alle verzendinformatie of informatie over de afhaal locaties vindt u op de site. Daar vindt u ook een overzicht van de winkeladressen, openingstijden en de folder. Als extra service van V&D.