VD Prettige Geefdagen folderacties.nl

V&D Prettige Geefdagen

De V&D Prettige Geefdagen zijn bij V&D al gestart wanneer we de nieuwe V&D Entertainment folder met looptijd 23 november t/m 6 december bekijken.

VD Entertainment folder 24 november tm 6 december 2015

VD Entertainment folder 24 november tm 6 december 2015

Want V&D weet als één van de grootste leveranciers in dvd’s, cd’s en films dat juist in de donkere dagen voor Sint en Kerst veel mensen willen genieten van een leuke film of ontspannende muziek. Daarom heeft men een groot aantal aanbiedingen geselecteerd in de categorie Muziek, Films TV series. Niet alleen interessant voor een cadeautje voor je geliefden voor Sinterklaas en kerst en oud&nieuw, maar ook leuk om je eigen film- of muziek collectie mee uit te breiden. Breng dus juist nu eens een bezoekje aan één van de 65 V&D warenhuizen bij jou in de buurt en profiteer van deze aantrekkelijke eindejaarsacties.

Affiliate_728x90

V&D Prettige Geefdagen kortingscode

Natuurlijk beseft V&D dat de Decembermaand voor jou al duur genoeg is. Daarom geven ze hun slogan “Prettige geefdagen” nu een extra lading. Je krijgt met de code: geefdagen namelijk 3x 20% korting op bijna alles wat je kan bestellen. En alsof dit nog niet gek genoeg is, is de verzending ook gratis! Let op: deze actie loopt maar tot 6 december 2015.

V&D Prettige Geefdagen

V&D Entertainment folder

Waarschijnlijk wil jij eerst even wat inspiratie opdoen op VD.nl en de V&D aanbiedingen bekijken voordat je een lijstje kan maken met jouw favoriete films of muziek. Daarom hebben wij deze V&D folder online gezet en kun je thuis of op kantoor alvast kiezen uit de vele folderaanbiedingen, die hierin staan vermeld. Want een dvd van Adele of Marco Borsato of voor de kleintjes “Liedjes met een hoepeltje erom” zijn zowel leuk om te krijgen als cadeau te geven. Tijdelijk kosten ze per 2 stuks nu maar € 15,- dus om de prijs hoef je het niet te laten. Maar ook films als Terminator of The Hobbit wil je zeker niet missen. Ook die zijn nu in de aanbieding en met inlevering van Air Miles zelfs extra goedkoop. Gewoon even bladeren dus en profiteren van heel veel muziek en filmvoordeel.

V&D Entertainment folder

Cadeaus bestellen uit de speciale cadeaupagina op VD.nl

Het kiezen van geschikte cadeaus voor vrienden, familie of je geliefde is een moeilijke en tijdrovende bezigheid. Zeker als je gebonden bent aan een bepaald budget. Special hiervoor heeft V&D een Cadeaupagina in het leven geroepen waarop je naast de keuze man, vrouw, meisjes en jongens ook een budget kunt selecteren. Deze variëren van cadeaus onder de €15,- voor bijvoorbeeld kleine schoencadeautjes of surprise cadeaus, maar ook hoger zoals cadeaus onder de €50,- of grotere cadeaus boven de €50,-. Handig toch? Hier kun je ook direct je bestelling plaatsen en bent ervan verzekerd dat je alles nog voor de feestdagen in huis hebt. Bezorgen is nu gratis en retourneren is altijd mogelijk. Alle voorwaarden maar ook de winkels, openingstijden en de andere V&D folders kun je vinden op vd.nl .Prettige Geefdagen!

V&D cadeau pagina

V&D cadeau pagina