SchoenzesDaagse 2015 folderacties.nl

Schoen6Daagse

De Schoen6daagse is een regelmatig terugkomende actie van 9 aangesloten schoenwinkels en modezaken. Dit zijn Perry Sport, Manfield, Steve Madden, PRO 0031, Aktie Sport, Dolcis, Scapino, Invito en Intreza. Tijdens deze Schoen6Daagse, die 2x per jaar wordt gehouden, krijgt de consument bij aankoop van twee paar schoenen 50% korting op het tweede paar. Deze korting wordt verrekend op het goedkoopste paar en is zowel geldig in de 700 deelnemende winkels als in de 9 webshops. De actie is niet geldig i.c.m sale of andere acties. Zaak dus om van 19 t/m 25 oktober 2015 een bezoekje te brengen aan één van bovengenoemde winkels om tijdens de Schoen6Daagse een keuze te maken uit het enorme assortiment zomerschoenen, ballerina’s, slippers of sneakers, die in de winkels verkrijgbaar zijn. Want wie wil er nu niet flaneren op nieuwe, fleurige pumps of slippers of tijdens zijn vakantie of shoppen op een stel trendy sneakers? Reden genoeg om een paar extra schoenen te kopen nu ze zo voordelig zijn. Want alle combinaties zijn mogelijk. Doe dus nu uw voordeel maar wacht niet te lang, want voor je het weet is deze actie alweer voorbij.

Schoen6Daagse folder

Zoals de naam al aangeeft duur de actie 6 dagen. Speciaal voor deze actie wordt ook dit jaar weer een mooie Schoen6Daagse folder uitgegeven. Hierin vindt u een overzicht van alle deelnemende winkels met adressen en openingstijden en uiteraard ook de verschillende schoencollecties, die zij aanbieden. Hierdoor kunt u thuis alvast alle aanbiedingen bekijken en een keuze maken voordat u gaat shoppen.

Schoen6Daagse aanbiedingen online bestellen op Intreza.nl

Mocht u te druk zijn met uw werk of uw gezin, of heeft u gewoon even geen zin om naar de winkel te gaan, dan kunt u deze Schoen6Daagse aanbiedingen ook online bestellen in de webshop van Intreza.nl of de webshop van de deelnemende winkels. Als extra service geldt tijdens deze actieperiode: gratis verzending, voor 22.00 uur besteld = morgen in huis, eerst passen en na 14 dagen betalen en gratis retourneren bij 400 Intreza Shoepoints. Bovendien is de webshop 24 per dag en 7 dagen per week te bezoeken. En kijk dan ook even in de Intreza Outlet, met kortingen tot zelfs 70 % op de speciale outlet collectie. Maar let op en voorkom een flop want: Op=Op