DA DEALS folder folderacties.nl

DA folder

De nieuwe DA Deals folder van week 36 is weer uit.Deze folder is geldig van 31 augustus t/m 6 september en staat vol met scherpe DA Deals.

DA folder 31 aug t/m 6 sept 2015

DA folder 31 aug t/m 6 sept 2015

DA Deals

En DA’s super voordelig vermeld DA met grote letters op de voorpagina. Want tijdens de DA Deals weken zijn heel veel artikelen nu extra voordelig geprijsd. Dus wil je fris, gezond en mooi de herfst ingaan, dan kan DA je daarbij voordelig helpen. Met een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten, zoals bad & douche, deodorant, shampoos en tandpasta. Met een compleet assortiment receptvrije geneesmiddelen, afslankmiddelen of voedingssupplementen. Of met een groot aanbod geuren voor zowel dames als heren, make-up artikelen of nagelverzorgingsproducten bijvoorbeeld. Loop dus eens binnen bij één van de ruim 400 zelfstandige DA drogisterijen en verbaas je over het de vele scherpe aanbiedingen en het uitgekiende assortiment. Want met zoveel winkels is er altijd wel eentje vlak bij u in de buurt.

DA Deals Vitamines 1+1 gratis

DA Deals Folder

Om alvast een idee te krijgen van de vele kortingen, hebben we de DA Deals folder nu al online gezet op onze site. Daarin vindt je o.a.: 4 pakken Pampers voor € 25,-, alle Andrélon producten nu 1 + 1 gratis en Fa douchegel of deodorantspray met 60% korting. Folderacties met producten, die u vaak dagelijks gebruikt. Of Elvive shampoo nu 2 voor €5,- en Guess eau de toilette van € 53,39 voor € 15,99. Heren, daar kun je nog eens mee thuiskomen! Maar ook diverse DA eigen merk producten zijn nu in de aanbieding, zoals de DA vitaminen in verschillende varianten en verpakkingen. Nu tijdelijk ook 1 + 1 gratis. Dus zoek maar uit en blader eens door de nieuwe DA Deals folder van week 36.

DA Deals aanbiedingen

DA Deals aanbiedingen

 

Online bestellen bij DA

Online bestellen van deze DA Deals kan natuurlijk ook! Ga hiervoor naar de overzichtelijke DA webshop op DA.nl en plaats je bestelling online. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis geleverd en ook retourneren is gratis. En betalen kun je veilig en snel met iDeal. Kijk voor alle voorwaarden op de site. Hier vind je ook de winkeladressen, openingstijden, de folder en de webshop. DA, da’s gemakkelijk.

DA nieuw in de winkel