Intertoys Speelboek 2015 folderacties.nl

Intertoys Speelboek 2015

Het nieuwe Intertoys Speelboek 2015 is weer uit. Deze nieuwe najaar folder met maar liefst 180 pagina’s staat weer boordevol aanbiedingen speelgoed en spelletjes voor het hele gezin.

Intertoys Speelboek 2015

Intertoys Speelboek 2015

Intertoys is namelijk niet alleen groot in speelgoed, maar ook heel goed in speelgoed. En dat laten ze zien in dit unieke Speelboek 2015, dat geldig is t/m 5 december 2015. In deze folder welke geldt voor alle 265 Intertoys winkels vind je naast een handig verlanglijstje heel veel actieprijzen, kortingen en zelfs superaanbiedingen op vrijwel alle grote merken speelgoed, zoals playgro, LEGO, Chicco, Fisher Price, Vtech en Barbie. Maar ook veel leesboekjes, schrijfwaren en educatieve artikelen en zelfs hobby- en knutsel artikelen vindt u in deze “handleiding van Sinterklaas”. Want Intertoys heeft alles op het gebied van speelgoed. En wat ze niet in voorraad hebben wordt speciaal voor u besteld.

Intertoys verlanglijstje

Intertoys verlanglijstje

Aanbiedingen uit het Intertoys Speelboek 2015

Dus ga er maar eens even voor zitten en bekijk alle folderaanbiedingen uit dit uitgebreide Intertoys Speelboek, zoals de leuke SweatHeart poppenreisset voor de actieprijs van € 24,99, het Playgro speelkleed voor uw baby, actieprijs € 49,99 en de pluchen reuzenbeer voor € 29,99. Allemaal leuke cadeaus die zowel voor Sinterklaas als Kerst altijd welkom zijn. En voor de peuters zijn ook leuke cadeaus, zoals een Woodies houten trein voor € 12,99 en een Tech-Too eerste tablet voor € 19,99. Want jong geleerd is oud gedaan, zeker op het gebied van smartphones en tablets. Natuurlijk vindt u in deze folder ook een groot assortiment educatieve en knutselartikelen. Want kleuren, kralen, boetseren, verven, knippen of plakken, het kan ook allemaal met Intertoys. En dan niet te vergeten de bekende LEGO dozen, Barbie poppen en Playmobile dozen, wie kent ze niet. Kortom teveel om op te noemen. Dus gewoon zelf even kijken in deze online folder bij ons op de site. Want het is zo weer Sinterklaas.

Intertoys superaanbiedingen

Online bestellen in de webshop Intertoys.nl

En voor alle vaders en moeders, die te druk zijn om te shoppen, is er ook altijd nog de Intertoys webshop, die in 2015 zelfs bekroond is tot Beste Webshop van 2015 in de categorie Speelgoed. Bestelt u hier online voor 21.30 uur dan wordt uw bestelling de volgende dag al afgeleverd. Bovendien worden bestellingen boven de € 20,- ook nog eens gratis geleverd. Afhalen in de winkel kan natuurlijk ook. Alle voorwaarden kunt u vinden op Intertoys.nl, net als de winkeladressen, openingstijden en de Intertoys folder. Intertoys, heel goed in speelgoed.

Intertoys beste speelgoed webshop 2015

Intertoys beste speelgoed webshop 2015