Intertoys Klaar voor School folderacties.nl

Intertoys folder

Heb jij de Intertoys folder al gezien, die geldig is van 8 augustus t/m 13 september 2015? Intertoys is namelijk al klaar voor school!

Intertoys klaar voor school 13 aug tm 8 sept 2015

Intertoys klaar voor school 13 aug t/m 8 sept 2015

Want Intertoys is met ruim 265 Intertoys winkels en een uitgebreide webshop, niet alleen de grootste keten speelgoedwinkels in Nederland maar ook degene met het grootste assortiment. En naast een enorm assortiment speelgoed en games van bekende merken als Lego, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en Playmobil heeft Intertoys nu ook een groot assortiment schoolspullen in de aanbieding. Want ondanks dat je nu nog vakantie hebt, wil je misschien toch al klaar zijn voor het nieuwe schooljaar. Met bijvoorbeeld een set Stabilo stiften in verschillende kleuren voor € 11,99 of een Super Mario rugtas voor maar € 9,99. Of een leuke Frozen schooletui of portemonnee voor € 4,99 of Rosti Mepal Lunchboxen voor € 7,99. Ga dus nu naar één van de Intertoys winkels bij u in de buurt, nu er nog volop keus is.

Intertoys superaanbiedingen

Intertoys is Klaar Voor School folder

Of kijk eerst even in de Klaar Voor School Folder van Intertoys, die geldig is van 8 augustus t/m 13 september. Hierin vind je nog veel meer superaanbiedingen, die je ook kan gebruiken buiten de klas, zoals een Puma voetbal voor € 8,99 of een longboard voor € 41,99. En natuurlijk zorgt Intertoys ook voor wat ontspanning na een lange schooldag, met b.v een Playstation 4 met bijbehorende games. Een overzicht van de verschillende setprijzen vind je op pagina 8 in deze folder. En last but not least een Wonky Monky partybox voor de coolste tieners, compleet met microfoon, bluetooth en ingebouwde oplaadbare accu’s. Verkrijgbaar al voor € 129,- Gaaf toch?

 

Online bestellen bij Intertoys uit de Klaar Voor School folder

Als je wilt kun je natuurlijk ook online bestellen in de overzichtelijke Intertoys webshop op Intertoys.nl winnaar van de Webshop Awards 2014-2015. Deze is 7 dagen per week en 24 uur per dag voor jou geopend. En alles wat je op werkdagen voor 21.30 bestelt,heb je morgen al in huis. Bovendien is verzending vanaf € 20,- helemaal gratis. En bevalt jouw bestelling niet dan kun je alles weer gratis retourneren. Als extra service van Intertoys. Cool toch ? Kijk voor de Intertoys folder, winkeladressen en openingstijden op onze site. Fijne vakantie nog.

Intertoys schoolspullen