BCC op=opruiming folderacties.nl

BCC op=opruiming folder

De BCC Op=Opruiming folder ligt weer in de bus. Dat betekent dat vanaf 28 december t/m 10 januari bij BCC heel veel voordeel op de toch lage BCC-prijzen.

bcc op=opruiming folder

bcc op=opruiming folder

Want BCC, bekend van High Service, Low Pricing, wil ruimte maken voor het nieuwe jaar en heeft nu veel elektronica nog maar eens extra in prijs verlaagd. Een buitenkansje dus voor iedereen, die op zoek is naar een nieuwe laptop, smart tv., smartphone, wasmachine, koelkast of stofzuiger. Want wat is er leuker dan het nieuwe jaar te beginnen met nieuwe apparatuur in de keuken, op de slaapkamer of op kantoor? En dan nog voor prijzen, die je in 2016 niet meer vaak tegen zult komen. Want het is opruiming.

BCC Opruimingsfolder

Dus snel naar één van de 75 BCC-winkels en profiteren van deze extra aantrekkelijke aanbiedingen op vrijwel het hele BCC-assortiment. Kijk eens in de BCC folder en maak vast een lijstje voor je gaat shoppen. Zo is er al een Samsung led tv 32” voor € 269,-, een Lenovo 14”laptop voor € 259,-, een Canon compact camera voor € 99,- en een Samsung smartphone Galaxy J5 voor € 189,- simlockvrij. Maar ook een Oral B elektrische tandenborstel voor slechts € 44,95, een Bosch stofzuiger voor € 119,- en een Whirlpool koelvriescombinatie voor € 349,-. Kortom veel voordeel voor echte opruimingsprijzen, de komende weken bij BCC. Met laagste prijsgarantie. Maar Op=Op.

Aanbiedingen uit de BCC Op=opruiming folder bestellen op BCC.nl

Online bestellen kan natuurlijk ook op www.bcc.nl. Ook dan kun je profiteren van deze Op=Opruiming en ben je ervan verzekerd dat je snel thuis kunt genieten van je nieuwe ledtelevisie, je nieuwe laptop op je nieuwe espressoapparaat. Want tijdens de opruiming bezorgt BCC altijd alles snel en gratis bij jouw thuis. Bedoelen ze dat misschien met High Service, Low Pricing? Alle informatie over de winkels, de openingstijden, de BCC folder en de webshop kun je vinden op: www.bcc.nl