BCC pakt goed uit folder folderacties.nl

BCC folder

De nieuwe BCC folder met de looptijd 23 november t/m 6 december is uit en draagt de titel BCC Pakt Goed Uit.

BCC pakt goed uit folder geldig tm 6 december 2015

BCC pakt goed uit folder geldig t/m 6 december 2015

Dus staan alle BCC winkels nu boordevol grote en kleine Sinterklaas aanbiedingen, waar Sint menig schoentje mee kan vullen. Want BCC is gegroeid en is met 75 winkels één van de grootste en zeker ook succesvolste elektro retailers van Nederland. En dat vieren ze met extra kortingen op hun toch al gegarandeerde laagste prijzen. Zo koop je nu al een Philips Senseo koffiemachine voor € 59,99, een Carmen heteluchtborstel voor € 14,95 of een Princess bakplaat Table Chef Pure voor slechts €60,35,- Leuke cadeautjes om te geven maar zeker ook om jezelf mee te verrassen. En dat geldt zeker ook voor die mooie Lenovo 14” laptop met Intel processor voor maar € 279,- en de populaire Apple iPad Air 16 GB voor € 359,- Kortom heel veel aanbiedingen voor hele lage prijzen. Ga dus snel naar de BCC winkel bij jou in de buurt voor het te laat is.

BCC pakt goed uit aanbiedingen uit de folder

BCC pakt goed uit aanbiedingen uit de folder

BCC Pakt Goed Uit folder

Wil je toch nog eerst de BCC folder zien? Dat kan, want deze staat nu ook online op onze site. Maar waarom zou je langer wachten als je weet dat je bij BCC toch altijd de laagste prijs krijgt? Of je nu op zoek bent naar een stofzuiger, een smart t.v., een koelkast, een laptop, een smartphone of een espressomachine. Door de BCC Prijsgarantie hoef je nooit teveel te betalen. Een hele zekerheid in deze wereld van kortingen, aanbiedingen en 2 + 1 acties. Bovendien blijft de service uitstekend. Want: “BCC, high service, low pricing”

BCC

Aanbiedingen uit de BCC folder bestellen op BCC.nl

Geen tijd of zin om naar de winkel te gaan? Bestel dan gemakkelijk online in de BCC webshop op BCC.nl. Ook hier vind je ook alle BCC acties en kun je niet alleen profiteren van de vele actie prijzen, maar wordt alles netjes met de eigen bezorgdienst gratis bij je thuisbezorgd. Eventueel nemen ze de oude apparaten als service weer gratis mee. Bekijk je gewoon graag de folders van BCC of andere elektronica folders, dan kun je ook op Folderz.nl terecht. Alle informatie over de webshop, de winkels, openingsuren en de folder kun je vinden op: www.bcc.nl