V&D vakantie favorieten folderacties.nl

V&D Vakantie Favorieten

V&D, het grootste warenhuis van Nederland, is er ook dit jaar weer omgetoverd tot een vakantiewarenhuis. Met de Familie Kofferset op de voorpagina van de V&D Vakantie Favorieten folder heeft men weer een riant assortiment koffers, koffersets, reistassen, rugtassen en reisaccessoires in de aanbieding. Want V&D weet als geen ander dat het ieder jaar weer passen en meten is om al uw bagage in je koffer(s) kwijt te kunnen. Vandaar dat het handig is om voor de zomervakantie nog even langs te gaan bij één  van de ruim 63 V&D warenhuizen en te profiteren van deze zonnige folderacties.

V&D Vakantie Favorieten folder

In de V&D Vakantie Favorieten folder, die loopt van 18 mei t/m 7 juni vindt u een enorme collectie koffers, koffersets en rugtassen van alle bekende merken, zoals LIV, Samsonite, SuitSuit, Carlton, Delsey en American Tourister. Dat betekent topkwaliteit, moderne kleuren en nu nog eens extra voordelig. Zo koopt u al een LIV koffer in verschillende trendy kleuren van €59,99 nu voor € 39,-. En zeg nou zelf, dat is nog goedkoper dan het parkeergeld bij Schiphol. Kies dus nu je eigen reismaatje en uw bagage loopt nog deze zomer op rolletjes. Vindt u het toch lastig om een keuze te maken, dan heeft V&D een handige tool om u hierbij de helpen, namelijk de Kofferkiezer. Deze kunt u vinden op V&D site (vd.nl/kofferkiezer).

Online uw Vakantie Favorieten bestellen op vd.nl

Heeft u last van vakantiestress en geen tijd meer om de stad in te gaan, dan is het goed te weten dat u al deze topaanbiedingen uit de folder ook kunt vinden in de V&D webshop: vd.nl. Deze is ook geopend na sluitingstijd, zodat u hier 24/7 uw favoriete koffer online kunt bestellen. Bovendien worden deze nu ook nog eens gratis thuisbezorgd. Met zo’n aanbod gaat u toch niet lopen?