V&D Back To School folder

De V&D Back To School folder is ook dit jaar weer online en op de deurmat verschenen. Deze is speciaal voor scholieren en is geldig van 10 t/m 30 augustus 2015.

VD back to school folder 10 t/m 23 augustus 2015

VD back to school folder 10 t/m 23 augustus 2015

Hierin vind je naast een overzicht van de vele aanbiedingen op schoolartikelen ook veel kleding en schoenen. Want je wilt er toch ook cool uitzien als je weer op je nieuwe school komt. Nou, dat lukt vast met een paar nieuwe sneakers van Blink, nu met 20% korting, of een nieuwe denim spijkerbroek voor dames en heren, nu ook met 20% korting.

V&D Back To School folder

De V&D Schoolcampus is al jaren het bekende adres als je op zoek bent naar schoolspullen voor het nieuwe schooljaar. Want met een enorm assortiment  schoolartikelen van coole merken, zoals O’Neill, Super Trash, Oliliy, Fashionata en Blond, is er voor iedereen wel wat te vinden. Niet alleen de traditionele artikelen zoals agenda’s, kaftpapier, boeken, schriften en schrijfgerei maar ook gave rugtassen en schoudertassen van merken zoals Kipling en Eastpak. Zo zijn er al diverse rugtassen in verschillende kleuren en prints voor € 10,- Natuurlijk mag tegenwoordig een laptop of tablet niet meer ontbreken. Ook hiervoor heeft V&D diverse hoezen in de aanbieding van merken als Blond en Smiley. Je vind het allemaal in één van de ruim 62 V&D warenhuizen bij jou in de buurt of in de webshop op VD.nl.

Met Korting op Kamers met de Voordeelvouchers van V&D

VD_backtoschool_kortingscode_wk34_03

V&D Back to school kortingscodes

Speciaal voor de studenten die dit jaar voor het eerst op kamers gaan heeft V&D een mooi en betaalbaar assortiment woonartikelen en accessoires voor absurd lage prijzen, zoals waterkokers, servies, dekbedovertrekken, bureaulampen, enz. Bovendien krijg je met V&D Voordeelvouchers nog eens een aantrekkelijke extra korting van:

€ 10,- bij besteding van € 50,-             Online kortingscode: Student2015

€ 20,- bij besteding van € 75,-             Online kortingscode: Student2015

€ 30,- bij besteding van € 100,-           Online kortingscode: Student2015

Online bestellen bij V&D

Natuurlijk is ook online bestellen bij V&D geen probleem. Hier gelden dezelfde acties en kortingen, zoals in de V&D folder vermeldt. En alles wat je voor 22.00 uur besteld wordt de volgende dag al geleverd. Daarnaast is ook afhalen bij een V&D vestiging of Kiala punt mogelijk. Kijk voor alle voorwaarden eerst even op vd.nl Daar vind je ook de winkels, openingstijden, de folder en de webshop. Mooi toch?

V&D Back To School folderaanbiedingen