albert-heijn-route99-folderacties-nl

Albert Heijn Route 99

Albert Heijn start vanaf maandag 17 t/m 23 oktober weer met zijn succesvolle actie Albert Heijn Route 99. Dat betekent dat de voordeligste route van Nederland, de Route 99,  weer loopt door alle Albert Heijn winkels in Nederland.

albert-heijn-route-99-folder

albert-heijn-route-99-folder

Want Albert Heijn, de grootste kruidenier van Nederland, heeft weer heel veel aanbiedingen voor de lage actie prijs van € 0,99. Allemaal dagelijkse boodschappen, zoals alle Optimel en Vifit liter pakken voor €0,99, maar ook 2 blikjes Heineken bier voor €0,99 of
Andy, Dreft of Ajax voor € 0,99 of een blikje John West tonijn voor € 0,99. Maar ook een aantal versproducten zijn nu flink in prijs verlaagd. Wat dacht u van een zak boerenkool voor € 0,99 of een zak zuurkool voor € 0,99. Ga dus snel naar de dichts bij zijnde Albert Heijn winkel en profiteer van deze vele Route 99 aanbiedingen.

Route 99

Route 99 aanbiedingen uit de Albert Heijn folder

In de uitgebreide Route 99 folder van deze week vindt u nog veel meer interessante aanbiedingen, zoals alle Calvé partysauzen voor € 0,99 en een fles Pepsi of 7-UP voor € 0,99 of een fles Palmolive voor nog geen Euro. Allemaal bekende A-merken dus vertrouwde kwaliteit voor dezelfde lage actieprijs. Maar ook een aantal eigen merken van Albert Heijn koopt u nu voor maar € 0,99, zoals een pakje AH Goudse geraspte kaas, AH keukenpapier en AH zoutjes. Kijk dus in de speciale AH Route 99 folder van deze week en neem een extra boodschappentas mee. Want Albert Heijn let op de kleintjes, zeker deze week.

Albert Heijn Route 99 aanbiedingen

Albert Heijn Route 99 aanbiedingen

Online bestellen bij Albert Heijn

Geen zin om met tassen te sjouwen of een gewoon geen tijd? Dan kunt u ook online uw boodschappen bestellen in de AH webshop: ah.nl. Zo hoeft u de deur niet meer uit en wordt alles voor een kleine vergoeding netjes bij uw thuis afgeleverd, tot in de keuken als het moet. Ja, zelfs alle AH Bonus aanbiedingen tijdens Route 99 en de overige acties uit de Albert Heijn folder! En bestelt u ook de nieuwe Allerhande maaltijd box mee dan betaalt u helemaal geen bezorgkosten. Ophalen bij één van de 40 AH Pick Up Points kan natuurlijk ook. Want bij AH is de klant nog koning. Ook na de Route 99.