AH Bonus

AH Bonus

AH Bonus

De nieuwe AH Bonus aanbiedingen van week 23 zijn weer actief en geldig van 6 t/m 12 juni 2016. En zoals je van Albert Heijn, met ruim 850 supermarkten, mag verwachten staat de speciale AH kortingspagina weer boordevol zomerse bonus aanbiedingen. Want zomertijd betekent lekker voordelig genieten op het terras of op de camping of van heerlijke BBQ-en in je eigen tuin of balkon. Maar zomertijd betekent ook genieten van die heerlijke verse groenten en fruit en ingrediënten voor makkelijke maaltijden, zoals pasta’s, salades of gewoon een kopje soep met een broodje gezond.

AH Bonus gratis bezorging op ophalen

AH Bonus gratis bezorging op ophalen

AH Bonus folder

Om het jou gemakkelijk te maken heeft Albert Heijn een AH Bonus folder samengesteld, welke bomvol staat met bonus aanbiedingen of producten voor zomerse lage prijzen.

AH Bonus folder

AH Bonus folder

Wat dacht je bijvoorbeeld van zoals diverse soorten snoepgroenten, lekker en gezond, nu alle varianten per emmertje: 35% korting. Kies je voor een makkelijke maaltijd, dan zijn de diverse AH-voordeelverpakkingen groentegemak, alle varianten nu 2e halve prijs. Bovendien krijgt u hierbij ook nog eens 4 gratis Dinoplaatjes. Ook heerlijk en snel klaar zijn de AH-kipschnitzels, deze week 2 verpakkingen a twee stuks voor maar 4 euro. Ga je barbecueën, dan mogen de heerlijke Greenfields magere biefburgers niet ontbreken. 2 schalen a 2 stuks kosten nu maar 4 euro en de AH-spareribs of lamsracks heeft u die al? Hierop krijgt u tijdelijk maar liefst 25% korting. En gaat u echt voor kant en klaar probeer dan eens één van die verrukkelijke AH maaltijdsalades in diverse varianten, b.v. Kip caesar aardappel of gerookte kop pasta. Mmmm…. Lekker hoor en u krijgt ze deze week met maar liefst 25% korting. Smullen dus.

AH Bonus koken

AH Bonus koken

AH Bonus aanbiedingen online bestellen op ah.nl

Wilt u deze week de deur of de zon niet meer uit dan kunt u alle AH Bonus aanbiedingen uit de bonusfolder natuurlijk ook online bestellen bij AH in de webshop op ah.nl/bonus. Dan hoeft u niet te slepen met tassen vol wijn, zoals de Campo Viejo Rioja voor 4,89, Coca Cola, 4-packs 1.5 ltr. voor 4,99 of Heineken en/of Brand bier in blik of per 6-pack, nu met 25% korting. En zelfs een kratje Heineken pils of Brand pils, nu tijdelijk voor de ongelooflijk lage prijs van slechts 9,49, brengt Appie direct bij u aan huis. “ Everybody Appie? “ Tja, en waarom zou u er dan niet een paar extra bestellen voor die prijs, want de zomer moet nog beginnen. Kijk dus voor alle aanbiedingen even op ah.nl. Daar vindt u ook de openingstijden, de Albert Heijn folder en de winkeladressen. Fijne zomer!