Suitable Crazy Sale Folderacties.nl

Suitable Crazy Sale

Het is Sale bij Suitable! En niet zomaar Sale, maar Crazy Sale. Tijdens deze actieperiode kun je bij alle Suitable winkels en natuurlijk ook de Suitableshop vele artikelen vinden voor “crazy prijzen”.

Zo vind je merken als Mc Gregor, Marco Polo, Gaastra en Fred Perry met kortingen van 20% tot wel 50%.

Suitable Crazy Sale folder

In de Suitble Crazy Sale folder vind je een kleine selectie van de aanbiedingen, die er gedurende de actie periode te vinden zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoere zwemshorts voor €29,95 of een Dockers broek voor €69,95? Of zoek je voor deze zomer nog een luchtig linnen trouwpak voor €159,95? En ben je niet op de hoogte van de laatste kleurtrends, of wil je advies over etiquettes of dresscodes? Bij Suitable helpen ze je graag vrijblijvend om een goede keuze te maken, zodat je voor elk evenement een passend kledingstuk hebt.

Suitable Crazy Sale aanbiedingen

Wanneer je op zoek bent naar combideals of meerdere aankopen, dan kun je nu goed je slag slaan bij Suitableshop. Tijdens de Crazy Sale heb je nu

3 shirts voor slechts €129,95

2 basic polo’s voor €49,95

2 Fred Perry polo’s voor €119,90

Online bestellen

Zit er toevallig niet één van de 11 Suitable vestigingen bij jou in de buurt? Geen probleem. Ga dan naar Suitableshop.nl en maak daar een keuze uit de vele aanbiedingen. In de webshop gelden namelijk dezelfde aanbiedingen als in de winkel. Verzending is gratis en wanneer u niet tevreden bent, dan kunt u uiteraard binnen 14 dagen ruilen.