Praxis folder folderacties.nl

Praxis folder

De nieuwe Praxis folder “voor de makers” is weer uit en geldig van 11 t/m 24 januari 2016.

Praxis folder 11 tm 24 januari 2016

Praxis folder 11 tm 24 januari 2016

Want iedereen wil het nieuwe jaar opgeruimd beginnen en daar speelt Praxis in deze folder goed op in met veel toepasselijke aanbiedingen. Zo kun je voordelig aan de slag met het leggen van een nieuwe laminaat vloer, met maar liefst 25% korting op Decomode laminaat of een nieuw likje verf, met 40% korting op alle Flexa lakken. Maar ook voor een opgeruimd huis heeft Praxis nu alles in huis met hoge kortingen. Wat dacht je van een echte Kärcher vacuum ramenreiniger voor glanzend schone ramen, nu met 25% korting of een fles St Marc allesreiniger van € 5,69 nu voor € 4,27. Ga dus nu naar één van de 139 Praxis winkels voor nog veel meer aanbiedingen en begin het jaar met een opgeruimd huis.

Praxis folder voor de makers

Of blader eerst even door de nieuwe Praxis folder van deze week voor nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen bij Praxis, zoals 25% korting op jaloezieën en glasvezelbehang. Ja, zelf op maatwerk krijg je nu 25% korting, buitenkansje dus. Maar ook kranen en douchesets, nu 30% korting en badkamermeubelen, nu 25% korting zijn nu zeker interessant om aan te schaffen, zodat je eindelijk eens kan beginnen met het repareren van je douche of bad. En ook als het straks kouder wordt verwend Praxis je nu met hartverwarmende aanbiedingen, zoals 25% korting op alle radiatoren, thermostaten, bij verwarming, tochtwering en isolatiematerialen van bekende merken als Plieger, Sencys en Rockwool. Dus topkwaliteit voor super lage prijzen, alleen voor de makers van Praxis.

praxis aanbiedingen uit de folder

praxis aanbiedingen uit de folder

Aanbiedingen uit de Praxis folder bestellen op Praxis.nl

Online bestellen van deze folderacties kan natuurlijk ook bij Praxis. Want veel aanbiedingen zijn ook verkrijgbaar in de uitgebreide webshop. En speciaal voor de webshop bestellers zijn er nog een aantal extra acties, zoals de zgn. extra online deals”. Bekijk ze nu ook online op onze site. En heb je toevallig kortingsbonnen van een andere bouwmarkten? Ook die zijn altijd geldig bij Praxis. Alle voorwaarden, de bouwmarkten, de folder en de webshop kun je vinden op: www.praxis.nl

Praxis extra online deals