Manfield Sale folderacties.nl

Manfield Sale

Bij Manfield is de sale weer van start gegaan. Tijdens deze spring – summer sale kun je bij Manfield profiteren van scherpe aanbiedingen op alle schoenen. Zo prijkt de tekst Manfield Sale up to 50% off me grote hoofdletters op de homepagina van de Manfield website en tevens ook op de achterkant van de nieuwe Manfield Spring Summer folder. Dit betekent dat je gedurende de actieperiode kunt profiteren van kortingen tot wel 50% op damesschoenen, herenschoenen en accessoires.

Manfield fashion folder met Sale achterkant

Tijdens de sale heeft Manfield voor liefhebbers van de nieuwe collectie een Spring Summer Favourites folder uitgebracht. Deze folder is geldig t/m 21 juni 2015 en nu al te bekijken. In de Manfield folder vind je diverse kleurrijke pumps, schoenen met dierenprints, de casual Friday look schoenen en espadrilles; de musthave van deze zomer. Uiteraard is er ook hier aandacht voor de Sale en staan er diverse schoenen afgebeeld met 50% korting.

Kan ik Sale producten ook bestellen op Manfield.nl?

Uiteraard zijn deze aanbiedingen en acties niet alleen verkrijgbaar in de Manfield winkels, maar vind je de sale items ook in de webshop van Manfield op Manfield.nl. Het shoppen op de website wordt je eigenlijk heel erg eenvoudig gemaakt. Eerst kies je of je schoenen voor mannen, schoenen voor vrouwen of accessoires wilt bekijken. Wanneer je jouw keuze gemaakt kun je vervolgens je maat selecteren en tevens jouw budget selecteren. Manfield heeft hier de keus gemaakt voor 4 verschillende prijscategorieën. 1:Schoenen onder de €50,-, 2: schoenen in de middenklasse tussen de €50,- en 75,- en 3: tussen de €75,- en €100,- en tot slot schoenen boven de €100,-. Wanneer je deze keuzes allemaal gemaakt hebt krijg je een overzicht van de schoenen in jouw maat en prijscategorie en kun je daarna verder gaan filteren op merk, kleur etc.