Makro voordeelweekend folderacties.nl

Makro Voordeel Weekend

Makro is al sinds de oprichting in 1968, de bekendste zelfbedieningsgroothandel van Nederland. Deze voor die tijd unieke winkelformule, n.l. een groothandel opgezet als een supermarkt, was in eerste instantie gericht op de professionele klant. Al snel volgden meer vestigingen in o.a. Breda, Nuth, Best, Duiven, Hengelo, Vianen en Dordrecht. Na de overname van Lukas Klamer in 1990 groeide men door tot totaal 17 Makro vestigingen. Tegenwoordig is Makro onderdeel van de internationale Metro Group met vestigingen in 32 landen. Het Makro assortiment is tegenwoordig erg uitgebreid en omvat ruim 17000 food artikelen, variërend van koffie, wasmiddelen,frisdrank en bier tot vers vlees, vis, groente, brood, banket en zuivel. Daarnaast verkoopt men nog een uitgebreid non-food assortiment van ruim 30.000 artikelen, variërend van kantoorartikelen, zoals laptops en printers tot bruin en witgoed, elektronica en fashion. Een assortiment, dat is afgestemd op de Makro afnemers, ondernemers in de horeca, bedrijven en instellingen. Om bij de Makro’s te kunnen kopen is een Makro pas of Horeca Card vereist, die men samen met een inschrijving van de Kamer van Koophandel gratis kan aanvragen bij één van de vestigingen. Daar vindt u ook het Makro restaurant voor een kopje koffie of een snelle lunch.

De Makro Voordeel Weekend folder

Makro voert een actief actie- en promotiebeleid. Iedere drie weken geeft men diverse folders uit met een groot aantal aanbiedingen in zowel food- als non-food. Deze topaanbiedingen noemt Makro, “Winstpakkers” en zijn gedurende drie weken geldig en zijn erg voordelig. Daarnaast geeft men ook een folder uit met een viertal extra scherpe aanbiedingen, die alleen het weekend geldig zijn, de zgn. Makro Voordeel Weekend folder. Hierin staan zowel food als non-food artikelen, bv. Lipton Ice tea 1,5 ltr. 1+1 gratis of een 3 delige pannenset voor slechts 12,50. Stuk voor stuk scherpe aanbiedingen, die zowel verkrijgbaar zijn in één van de filialen, als ook in de webshop.

Online bestellen bij Makro.

Sinds kort is het ook mogelijk om bij Makro online te bestellen in de Makro webshop, ook wel ce Makroshop. Uw bestellingen kunt u dan thuis of op de zaak te laten bezorgen. Dit levert vooral voor de zakelijke gebruiker veel tijdwinst op, maar ook veel voordeel aangezien de acties en Makro Voordeel Weekend aanbieidingen ook daar geldig zijn. En voor 16.30 besteld wordt de volgende dag al bezorgd. Ook dat is Makro.

Maar Makro doet iets Xtra’s

Als extra service geeft Makro het magazine MakroXtra. Een maandelijks magazine met leuke nieuwtjes, interviews,  tips en adviezen voor de zakelijke afnemers. Hierin ook een aantal reisaanbiedingen van reispartner TravelBird. Zeker de moeite waard om eens te lezen.