Lucardi folder folderacties.nl

Lucardi folder

De nieuwe Lucardi folder , die speciaal voor Sinterklaas is uitgegeven is geldig van 16 november t/m 31 december.

Lucardi folder 16 november tm 31 december 2015

Lucardi folder 16 november tm 31 december 2015

Dus is Sinterklaasje van harte welkom om bij Lucardi inkopen te doen voor dat heerlijke Sinterklaas feest wat komen gaat. Want alle 95 Lucardi winkels staan weer boordevol leuke aanbiedingen voor Sinterklaas en Kerst. Want wat is er nu leuker en persoonlijker om je kleine of grote meisje te verrassen met een mooi sieraad, zoals een zilveren ketting of een paar leuke oorbellen? Of misschien wel allebei? Want Lucardi bewijst steeds opnieuw dat mooie sieraden niet duur hoeven te zijn. Ook niet met Sinterklaas.

Lucardi Sinterklaas folder

Kijk daarom eens in de nieuwe Lucardi Sinterklaas folder, die nu uit is. Om te genieten van de vele mooie sieraden die Lucardi speciaal voor Sint heeft geselecteerd. Zo kun jij je kinderen of geliefde verwennen met een leuk sinterklaas cadeautje wat niet duur hoeft te zijn. Zoals een zilveren kids ketting met kristallen dolfijntje in de kleuren blauw en rose. Nu in de aanbieding voor maar € 9,99. Of twee bijpassende zilveren kids oorbellen, ook met kristal voor € 9,99. En als extra verrassing krijg je daarbij ook nog een gratis knuffelbeer. Drie cadeautjes dus voor in de schoen voor heel weinig poen. Waar vind je dat nog tegenwoordig? Ja, juist, bij Lucardi! Want die is helemaal van deze tijd. Met zo’n trendy Regal meisjeshorloge. Nu in de actie van € 24,99 voor € 14,99. Of een mooie zilveren ketting en oorbellen met zirkonia. Setprijs van € 34,99 voor maar € 19,99. En last but nog least de “Lucardi Gift of the Year 2015, een stalen armband met leer en kristal, verkrijgbaar in 24 kleuren, van € 39,99 voor slechts € 9,99.

Lucardi Gift of the year

Aanbiedingen uit de Lucardi folder online bestellen op Lucardi.nl

Online bestellen kan natuurlijk ook bij Lucardi in de webshop op Lucardi.nl . Ook hier vind je alle folderacties overzichtelijk gepresenteerd. Bekijk je liever alleen de Lucardi reclamefolder, ga dan ook eens naar Folderz.nl En vóór 18.00 uur besteld is morgen al in huis (of kantoor) Bezorging is gratis vanaf € 19,98. Afhalen en/of ruilen kan natuurlijk ook in één van de Lucardi winkels. Alle informatie kun je vinden op: www.lucardi.nl. Winnaar: “Beste Winkelketen in Sieraden en Bijouterie 2015” En terecht !!