Hoogvliet Prijsknallers Folderacties.nl

Hoogvliet Prijskrakers folder

Hoogvliet, een bekende supermarktketen met ruim 60 winkels in west en midden Nederland is vooral bekend om zijn goedkope prijzen. In menige prijzencheck komen zij zelfs als “Bewezen Goedkoopste” uit de test. Dat bewijzen ze iedere week opnieuw met de mooie Hoogvliet Prijskrakers folder.

Hoogvliet prijskrakers folder tm 4 augustus 2015

Hoogvliet prijskrakers folder tm 4 augustus 2015

Daarin vindt u wekelijks een ruim aanbod van vers artikelen, A-merken, huismerken tot laagste-prijsartikelen voor extra lage actieprijzen. Allemaal dagelijkse boodschappen, die uitgebreid worden geëtaleerd in de supermarkt bij u in de buurt of in de Hoogvliet.com webshop. Reden genoeg dus om eens een Hoogvliet supermarkt te bezoeken en te profiteren van zoveel voordeel. En ook handig als u nog op vakantie gaat en wat extra voorraad mee wil nemen, zoals frisdrank, bier, koffie, limonade of chips. Genieten van de zomer, noemt Hoogvliet dat.

Hoogvliet prijskrakers dranken aanbiedingen

Hoogvliet prijskrakers dranken aanbiedingen

Hoogvliet Prijskrakers folder

En genieten wordt het zeker. Want in de Prijskrakers folders staan wekelijks minimaal 80 aanbiedingen voor de laagste prijzen van Nederland. Deze week zijn dat b.v. Dubbel Frisss 4+2 gratis of een pond sperziebonen voor € 0,69. Maar ook 4 blikken Bavaria bier 0.5 ltr. voor maar € 1,99 of 2 flessen Chileense wijn voor € 4,99. Of 2 pakken van 250 gram heerlijke Hoogvliet koffie voor € 2,99. Smaakt vooral goed op de camping of in het buitenland met twee pakken Helleman Smoeltjes of Buurman & Buurman koekjes voor € 1,99. En voor de thuisblijvers weer een keur aan versartikelen, zoals gerookte boerenham voor € 1,89 of een heel boerenbrood voor € 0,99. Teveel om op te noemen voor een heerlijke zomervakantie. Haal ze dus nu in huis! Bij Hoogvliet: bewezen de goedkoopste supermarkt van Nederland. Voor al uw boodschappen.

Hoogvliet Prijskrakers aanbiedingen

Hoogvliet prijskrakers zuivel aanbiedingen

Hoogvliet prijskrakers zuivel aanbiedingen

Hoogvliet WeekendKrakers en Ma-Di aanbiedingen

Iedere week vindt u in de Hoogvliet winkels extra aanbiedingen die maar een paar dagen geldig zijn. Zo zijn er in het weekend de zgn. WeekendKrakers. Aantrekkelijke actieartikelen, die juist in het weekend goed van pas komen. Of in het begin van de week de Maandag en Dinsdag aanbiedingen. Versaanbiedingen, waarmee u de week gezond goedkoop kan beginnen, zoals groente, vlees, zuivel of brood. Maar hier geldt: alleen in de winkel en op=op.

Aanbiedingen