Etos Waanzinnige Weggeef weken Folderacties.nl

Etos Waanzinnige Weggeef Weken

Het zijn weer de Waanzinnige Weggeef Weken bij Etos. Want Etos weet dat u nu alvast wat wilt inslaan voor de zomervakantie. Daarom geven zij de komende twee weken bij ruim 1000 artikelen uit de folder, de 2e gratis. Etos, één van de grootste drogisterijketens met ruim 500 winkels, is ook in 2015 weer uitgeroepen tot Beste Drogist van Nederland. En daar profiteert u van mee. Etos onderscheidt zich namelijk al jaren van andere drogisterijen door haar brede assortiment, haar uitstekende service en niet te vergeten haar lage prijzen. Want met een assortiment van ruim 8000 artikelen en een keuze uit zowel de bekende grote A-merken, zoals Dove, Gilette, Prodent en Zwitsal, als ook de Etos eigen merken, heeft Etos alles wat u zoekt. Zowel op het gebied van de dagelijkse verzorgingsartikelen, health & beauty producten, vitamines en geneesmiddelen als ook parfums, cosmetica, haarverzorging. Vandaar het motto: Alles voor jou, Etos!

 

Etos Waanzinnige Weggeef Weken folder

De Beste Drogist van Nederland heeft nu ook de Beste Acties van Nederland! Deze vind je terug in de Waanzinnige Weggeef Weken folder van deze week, waarin een groot aantal 2 + 1 gratis aanbiedingen op het gebied van haarverzorging, zonbescherming, scheerartikelen, tandpasta, vitamines en zelfs pleisters. Maar ook Maybeline make up producten, Max Factor lippenstift en Schwarzkopf haarkleuring is nu extra voordelig geprijsd. En als klapper van de week: Pampers de 3e gratis. Dus ga slim combineren en profiteer van deze zomerse folderacties, zowel voor hem, voor haar of voor uw baby. Kies & Mix noemen ze dat bij Etos. Maar let op: de voorraad is beperkt.

Online bestellen tijdens de Waanzinnige Weggeef Weken

U kunt de actieproducten tijdens deze Waanzinnige Weggeef Weken natuurlijk ook online bestellen. Of het nu de bekende A-merken zijn of de voordelige eigen merk artikelen? Etos heeft meer dan 3000 artikelen die u ook online kunt bestellen in de webshop: ah.nl. U kunt dan kiezen of u uw bestelling wilt ophalen bij de winkel of een Pick Up Point of dat u deze wilt laten bezorgen bij u thuis. Alle informatie hierover, maar ook de Etos winkels, openingstijden en de folder vindt u op onze site. Etos, alles voor jou.