Dolle Duthler Dagen folderacties.nl

Dolle Duthler Dagen

De Dolle Duthler Dagen zijn weer gestart! Tijdens deze Dolle dagen vind je bij Duthler de mooiste merken met zeer hoge korting. Duthler is al meer dan 80 jaar een bekende modeketen met winkels  in diverse grote steden. Met een verrassende en betaalbare modecollectie voor het hele gezin heeft Duthler een vaste plaats veroverd in de Nederlandse modewereld. Het is een echt familiebedrijf en dat merk je aan de vakkundige en persoonlijke bediening en de goede service, die je in elke winkel krijgt. Elke vestiging ademt hierdoor een gezellige sfeer en de koffie of thee staat altijd klaar. Maar ook het assortiment is vakkundig samengesteld en bestaat uit een groot aantal bekende merken, zoals Anna Scott, Betty Barclay, Brax, Esprit, Gaastra, Geisha, Gerry Weber, Rosner, Street One en Tommy Hilfiger. Trendy en eigentijdse mode, die bij Duthler ook nog eens goed betaalbaar is. Bovendien is het nu extra aantrekkelijk, want tijdens de Dolle Duthler Dagen krijgt u tot 10 mei a.s. zeer hoge kortingen op bovengenoemde merken. Hoogste tijd dus om eens langs te gaan bij Duthler als u op zoek bent naar een nieuwe outfit voor de komende zomerse dagen. U zult verrast zijn door de mooie collectie en de lage prijzen.

Dolle Duthler Dagen folder

Niets is te dol tijdens deze Dolle Duthler Dagen. Dat ziet u in de winkels en natuurlijk ook in de Dolle Duthler Dagen folder, boordevol aanbiedingen, die gedurende deze actieperiode wordt uitgegeven. En krijgt u hem niet in de bus, bekijk hem dan online op onze site. Want deze actie wilt u toch niet missen? Bovendien spaart u als vaste klant bij Duthler nog eens voor 5% extra korting op al uw aankopen, dus ook op deze actie of de opruiming. Uw spaartegoed wordt aan het begin van het seizoen aan u uitgekeerd. Een extra meevallertje, speciaal voor u. Met spaargarantie!

Online bestellen tijdens de Dolle Duthler Dagen

Enthousiast geworden door alle aanbiedingen en de mooie merken, maar geen winkel in de buurt. Geen probleem, want de Duthler webshop  is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend. Zo kunt u ook tijdens deze Dolle Duthler Dagen rustig thuis uw keuze maken en gemakkelijk online uw bestelling doen. Want alle acties op zowel de herenmode, damesmode of kindermode zijn ook online geldig. Bovendien krijgt u, mocht het niet aan uw wensen voldoen, ook nog 14 dagen omruilgarantie. Want Duthler weet, dat alleen tevreden klanten ook vaste klanten zullen worden. En inmiddels zijn dat er al meer dan 30.000. En u toch ook?

Duthler nieuwsbrief

Duthler 5% korting voor vaste klanten