de Bijenkorf Sale Folderacties.nl

De Bijenkorf Sale

De Sale bij de Bijenkorf is vandaag weer van start gegaan.Tijdens deze Sale krijg je bij de Bijenkorf korting tot wel 50% op de mooiste merken. Tijdens de Sale periode zullen de Bijenkorf winkels allen volledig ingericht zijn met het oog op de uitverkoop. Tijdens deze periode vindt er een wisseling van het assortiment plaats, waar jij als consument flink van kan profiteren. Je vindt scherpe aanbiedingen en leuke kortingsacties in alle productgroepen met korting tot 50%. De Bijenkorf Sale items kun je herkennen aan het rode label. Hierop staat tevens jouw korting vermeld. De aanbiedingen zijn onderverdeeld in de categorieën: Luxe merken, Dames, Heren, Kinderen, Cosmetica en wonen& vrije tijd. Hieronder vindt je alle producten en merken, waaruit je kunt filteren middels een duidelijke selectie.

De Bijenkorf Sale folder

De Bijenkorf zou de Bijenkorf niet zijn als ze de Sale periode ook niet onder de aandacht zouden brengen middels een speciale Bijenkorf Sale folder. Uiteraard zijn we de thema folders van de Bijenkorf gewend en het Bijenkorf I-magazine, maar de Bijenkorf Sale folder licht een tipje van de sluier op van al hetgene aan aanbiedingen, die je kunt verwachten wanneer je een bezoekje brengt aan een van de Bijenkorf winkels of online in de webshop van deBijenkorf.nl. De Bijenkorf Sale folder is geldig van dinsdag 16 juni 2015 tot zolang de voorraad strekt.

De Bijenkorf aanbiedingen in de Sale folder

Het aanbod van Sale aanbiedingen in de folder is erg divers. Zo vind je aanbiedingen van kleding merken als: Adidas, Nike, Supertrash, G-star, Levi’s, Replay, maar ook high-end fashion merken als Boss, Armani, DKNY, Ted Baker en vele andere. Echter vindt je hier ook merken, die producten leveren voor in je woning, zoals Le Creuset, Ittala, Swarovski etc.

Hieronder een overzicht van wat je zoal in de folder kan verwachten:

Rituals Tao collectie pakket of geselecteerde artikelen 35% korting.

Diverse cosmetica merken, zoals parfum met korting tot 30%

Samsonite koffer vanaf €119,-

 

WMF 89 delige bestekcassette van €795,50 voor €199,-

De Bijenkorf Sale producten online bestellen op debijenkorf.nl

Heeft u geen tijd om een Bijenkorf vestiging te bezoeken of bent u bang dat u te laat bent? Dan is het goed te weten dat u al de aanbiedingen uit de folder ook kunt vinden op de speciale Sale pagina in de Bijenkorf webshop: http://www.debijenkorf.nl/outlet. Deze is ook geopend na sluitingstijd, zodat u hier 24/7 uw kleding of woon accessoires online kunt bestellen. Bovendien worden deze nu ook nog eens gratis thuisbezorgd. Let erop dat wegens de drukte er afwijkende levertijden zijn voor uw bestelling. Deze vindt u hier: http://www.debijenkorf.nl/afwijkende-levertijden

debijenkorfafwijkendelevertijden