Coop Coopjesjagen folderacties.nl

Coop Coopjesjagen folder

Het is Coopjesjagen bij Coop, want de nieuwe Coop Coopjesjagen folder van week 4 is uit en daarin vind je van 25 t/m 31 januari extreem scherpe aanbiedingen op dagelijkse boodschappen.

Coop koopjesjagen folder

Coop koopjesjagen folder

Denk hierbij aan levensmiddelen als soep, frisdranken, pasta’s, koffie, bier en wasmiddelen voor ronde prijzen. Maar Coop zou Coop niet zijn als ze ook niet een groot aantal versproducten in de aanbiedingen hadden, zoals groente, vlees, fruit, vleeswaren en brood en gebak. Ga dus deze week voor je boodschappen eens naar één van de ruim 240 Coop supermarkten bij jou in de buurt en ontdek zelf, waarom zij afgelopen jaar zo gegroeid zijn. Want steeds meer klanten hebben ontdekt dat service niet duur hoeft te zijn en dat versproducten ook echt vers zijn. OP & TOP Coöp.

Coop Coopjesjagen aanbieding: : Alle Mona pudding

De aanbiedingen uit de Coop Coopjesjagen folder

Kijk maar eens in de Coop folder van deze week en ga ook Coopjesjagen. Want deze folder staat boordevol zgn. ronde prijs aanbiedingen. Dat zijn populaire producten, veelal van bekende merken, zoals Douwe Egberts, Unox, Grand Italia, Maggi en Bonduelle, voor afgeronde lage prijzen. Wat dacht je van Lay’s chips 200 gr in vele varianten, nu voor € 1,- per zak of een pak van 1 ltr. Chocomel, Fristi of Optimel houdbaar voor € 1,-? Maar ook een blik Unox Knaks voor €1,- is natuurlijk hartstikke goedkoop, net zoals een krat Gulpener of Hertog Jan bier voor € 10,- Vraag dus niet hoe het kan maar profiteer ervan. En vergeet ook niet wat vers-producten mee te nemen: een bak van 300 gram pitloze mandarijnen voor 1 euro of een 1,5 kilo Kanzi appels voor 2 euro of een zak Rucola sla melange, 125 gram voor 1 euro. Dat wordt dus extra voordelig smullen deze week als je je boodschappen bij de Coop haalt. Voor ronde lage prijzen.

Coop Coopjesjagen folder aanbieding: varkerkenshaas Naturel

De eigen H merken van Coop

Let de komende tijd ook eens op de H-merken. Dat zijn eigen merken van Coop en dat betekent: Hoge kwaliteit, Hartstikke voordelig en Heel veel keuze. Ook deze vindt je deze week in de folder, zoals 2 pakken houdbare melk voor 1 euro of 1 doos vrije uitloop eieren voor 1 euro. Snel even kijken dus. En pak ze mee, die H-merken voor die ronde prijzen, nu bij Coop.

Coop Coopjesjagen folder aanbieding: : Hak Groenten