C&A Vlaggetjeweken december 2015 folderacties.nl

C&A Vlaggetjesweken

De C&A Vlaggetjes weken 2015 komen er weer aan, dus dat betekent feest bij C&A. En wie een feestje geeft, trakteert! Op woensdag 9 december om 2015 zal de webshop, maar ook alle C&A winkels de feestelijke Vlaggetjes weken aftrappen met een spectaculaire korting tot maar liefst 60%. Al vele jaren zijn de C&A Vlaggetjes weken het actiespektakel waar vele Nederlanders al maanden naar uit kijken. Zet daarom bij 9 december een vlaggetje in je agenda, zodat je deze actie niet kunt missen.

C&A vlaggetjesweken folder

C&A Vlaggetjesweken folder

Zo als je gewend bent kun je een overzicht van alle aanbiedingen van C&A bekijken in de C&A folder. Speciaal voor de Vlaggetjes weken heeft C&A nu ook een speciale C&A Vlaggetjesweken folder uitgegeven. In deze folder kun je precies bekijken op welke producten je welke korting krijgt. Om het gemakkelijk en overzichtelijk te houden heeft C&A de korting niet alleen aangegeven in een percentage, maar ook in kleur.

Vlaggetjesweken 728x90

Vanaf donderdag 10 december winter sale met 50% korting

Kom jij gelijk op woensdag 9 december al naar een van de C&A winkels tijdens de C&A vlaggetjesweken of breng je direct een bezoekje aan de C&A webshop, dan ontvang je 60% korting.

Vlaggetjesweken 500x500

C&A openingstijden i.v.m. Vlaggetjes weken

Om jou ruimschoots de kans te geven om te profiteren van deze scherpe korting tot 60% zullen alle C&A winkels deze woensdag extra lang geopend zijn. Je kunt daar dan terecht tot 21:00 uur. Kijk voor de openingstijden en het adres van jouw dichtstbijzijnde C&A winkel natuurlijk ook op Cena.nl En ben je net te laat bij de winkel, of heb je geen tijd, dan kun je op woensdag ook tot 00:00 middernacht terecht in de C&A webshop op Cena.nl.

C&A vlaggetjesweken openingstijden