Babypark After Summer Sale folderacties.nl

Babypark After Summer Sale folder

De nieuwe Babypark After Summer Sale folder is weer uit!  Deze is geldig t/m 28/09/2015.

Babypark after summer sale folder geldig tm 29 september

Babypark after summer sale folder geldig tm 29 september

Want Babypark is niet alleen de grootste, maar ook de goedkoopste babywinkel met maar liefst 9 megastores in Nederland. Het uitgebreide assortiment bestaat o.a. uit baby- en tienerkamers, kinderwagens, autostoelen, kinderstoelen, buggy’s, babykleding en speelgoed en cadeaus. Bij Babypark vind je alle bekende merken, zoals Bugaboo, Joolz, Maxi Cosi, Quinny en Stokke voor gegarandeerd de laagste prijzen. Maar nu gaat Babypark ruimte maken voor zijn nieuwe collectie en dat betekent After Summer Sale. Heel veel artikelen van heel veel mooie merken zijn nu nog eens extra in prijs verlaagd. Zo krijg je nu:

10% korting op de hele collectie wiegen

15% korting op de alle verzorgingstassen

20% korting op de hele Lodger collectie

30% korting op een stoelverkleiner bij aankoop van een kinderstoel

50% korting op de gehele zomer collectie

Babypark After Summer Sale aanbiedingen

Babypark After Summer Sale aanbiedingen

Dat is toch mooi meegenomen als je nu in verwachting bent of net een baby hebt gekregen? Dus stap in de auto en ga naar één van de Babypark megastores bij jou in de buurt. Of kijk eerst in de After Summer Sale folder voor alle folderacties.

Babypark After Summer Sale folder

In deze Babypark folder vind je ook een aantal SUPER ACTIES, zoals de Basicline babykamer Capri van € 629,- voor € 449,- Mooi in glans uitgevoerd en bestaande uit ledikant, commode en kast. Maar ook allerlei handige zaken als bedkruiken, babywarmers, traphekjes en boxen. En de Casper box krijg je nu zelfs helemaal gratis bij aankoop van een complete babykamer Alaska, Brent of Sixties. Ook de grote merken zijn afgeprijsd, zoals de bekende Kidsmill ergonomisch verstelbare kinderstoel, nu voor € 119,- of de Stokke Steps kinderstoel in diverse kleuren nu voor € 179,-

Online bestellen bij Babypark

Alle artikelen uit de Babypark After Summer folder kunt u ook gemakkelijk en snel online bestellen in de Babypark op Babypark.nl. En vóór 20.00 uur besteld is vaak de volgende dag al geleverd. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de meubels te laten monteren door hun vakbekwame monteurs. Alle informatie hierover kun je vinden op de site, net zoals de winkeladressen, openingstijden, de folder en de webshop. Veel koopplezier.

Babypark winkels en openingstijden

Babypark winkels en openingstijden