ANNA VAN TOOR najaar folder 2015 folderacties.nl

ANNA VAN TOOR najaar folder 2015

De nieuwe ANNA VAN TOOR najaar folder 2015 is weer uit. In dit online magazine kun je heel veel inspiratie opdoen voor de herfstperiode.

ANNA VAN TOOR inspiratie magazine voorjaar 2015

ANNA VAN TOOR inspiratie magazine voorjaar 2015

En dat betekent dat je weer kunt genieten van de nieuwste najaarsmode, de mooiste kleuren en vooral ook stijl. Want bij ANNA VAN TOOR spelen vrouwen de hoofdrol. Het creëren van mode voor de stijlvolle, sportieve en eigentijdse vrouw is al sinds 1918 de missie van ANNA VAN TOOR. Dit vind je dan ook terug in deze mooie najaarscollectie 2015, die u aantreft in de winkels en in het Inspiratie Magazine 2015. Mode gemaakt van de allermooiste stoffen en materialen en met oog voor detail. Maar ook op een verantwoorde manier geproduceerd. Want kwaliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid staan bij ANNA VAN TOOR altijd hoog in het vaandel.

ANNA VAN TOOR Inspiratie Magazine najaar 2015

Ga er dus maar eens rustig voor zitten, blader eens door de dikke ANNA VAN TOOR najaar folder 2015en begeef je in de Wereld van ANNA. Geen hypes of grillen maar stijlvolle mode waarin iedere modebewuste vrouw zich thuis voelt. Maar ook comfortabel, want stijl en comfort gaan bij ANNA altijd samen, zoals de Anna Blue collectie met shirt, lang vest en warme pull. Mode waarin je wilt wonen. Soms ook sportief met stijl, want sportief is prettig, vrouwelijk en aantrekkelijk, zoals de pullover in oranje bouclé voor slechts € 109,95 of de streepjestrui met een goede jeans voor resp. € 59,95 en € 99,95. Maar je look staat of valt met je tas en je schoenen. Daarom heeft Anna ook dit assortiment afgestemd op haar collectie, zoals de mooie halfhoge laarzen, nu in de aanbieding voor € 139,95 of de vlotte handtas in zwart of taupe, nu vanaf 45,95. Je ziet dat het goed zit bij ANNA, ook met de prijs.

ANNA VAN TOOR Glans pulloverANNA VAN TOOR Draagbaar chique

Online bestellen bij ANNA VAN TOOR

ANNA is overal. Niet alleen in de ruim 28 ANNA VAN TOOR winkels maar ook in de webshop, waar je 24/7 uur kan shoppen. Want misschien heb je één van de gratis fashion shows bezocht of net de uitgebreide ANNA VAN TOOR folder bekeken en besloten om dat leuke jurkje te kopen. Dan kun je dit ook thuis online bestellen in de aantrekkelijke ANNA VAN TOOR webshop op Annavantoor.nl en profiteren van de vele aanbiedingen. Want de levering is snel en verzending vanaf € 50,- gratis. Probeer het maar!

ANNA VAN TOOR SALE