AH Allerhandebox folderacties.nl

Allerhande Box

Albert Heijn introduceert de Allerhande Box. Dat is een box met de benodigde ingrediënten en recepten voor drie heerlijke maaltijden, gratis thuisbezorgd. De Allerhande maaltijdbox is verkrijgbaar in twee varianten namelijk een 2 persoonsbox voor € 35,- en een 4 persoonsbox voor € 49,- Hiermee speelt Albert Heijn in op de toenemende vraag naar maaltijdboxen, zoals de Hello Fresh box, de Mathijs maaltijdbox en de box van Marley Spoon.
Allerhande Box 728x90

De AH Allerhande Box online bestellen

Iedere week kunt u de Allerhande box online bestellen en bekijken in de webshop van Albert Heijn. Wekelijks zullen de recepten en maaltijden variëren. Hierdoor biedt Albert Heijn alle deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe producten en nieuwe recepten. Want zeg nou eerlijk, wanneer eet je nu Mexicaanse tostada’s met biefstuk en guacamole of Franse kiprolletjes met groenten en vinaigrette? En zo komen er nog veel meer heerlijke, originele recepten in de Allerhande Box. Hij is er voor zowel 2 als 4 personen. Bestel hem nu online en hij wordt volgende week gratis bij u bezorgd. Door Albert Heijn.

AH Allerhandebox

Albert Heijn Allerhande Box voor 2 of 4 personen

De meeste huishoudens in Nederland bestaan uit 2 of 4 personen. Dit begrijpt Albert Heijn. Speciaal hiervoor hebben ze daarom 2 verschillende Allerhandeboxen samengesteld. 1 met een uitgekiend assortiment voor 2 personen en een voor een huishouden van 4 personen. Dit betekent dat je elke week alle benodigde ingrediënten en recepten in huis haalt voor drie heerlijk verse complete maaltijden voor 2 personen of 4 personen. Wekelijks wisselen de deze recepten en ingrediënten waardoor je lekker gevarieerd eet. Tevens zijn de gerechten makkelijk en snel te bereiden, waardoor je altijd binnen 30 minuten een gerecht kunt serveren.

Ben je benieuwd naar de box samenstelling van volgende week? Bekijk hem hier.

Allerhande Box 2 personenAllerhande Box 4 personen

Uw boodschappen online bestellen en laten bezorgen via ah.nl

Samen met de Allerhande Box is het ook mogelijke om alle aanbiedingen uit de AH folder of overige boodschappen online te bestellen en gratis te laten bezorgen. Want wat is een heerlijk menu zonder een mooi glas wijn of een lekker toetje? Maar ook zaken, die u nodig heeft voor de bereiding, zoals olijfolie, zout, peper of aluminiumfolie bestelt u nu probleemloos mee Zo hoeft u de deur niet meer uit en zet u dagelijks iets verrassends op tafel. Gewoon met Albert Heijn.