Wehkamp Wannahave days 2016 folderacties.nl

Wehkamp WANNA HAVE days

Bestellen bij Wehkamp

Waarom bestellen bij Wehkamp? We lezen het dagelijks in de krant of horen het op tv. De Nederlandse consument shopt steeds meer online. Volgens de laatste peilingen wordt nu al ongeveer 8% van onze aankopen online besteld. En de verwachting is dat dit de komende tijd al snel boven de 10% zal groeien. Of het nu kleding of witgoed betreft, of zelfs de dagelijkse boodschappen? Het gemak van online bestellen en vaak de volgende dag laten bezorgen is voor steeds meer mens de normaalste zaak van de wereld geworden. Als één van de eersten heeft Wehkamp deze trend onderkent. Begonnen als postorderbedrijf is Wehkamp afgelopen jaren snel doorgegroeid naar één van de grootste webwinkels van Nederland. Want met een assortiment van ruim 70.000 artikelen, direct uit voorraad leverbaar neemt Wehkamp.nl een vooruitstrevende plaats in op het gebied van online shoppen. Door hun ingenieus order en verwerkingssysteem zijn zij in staat om alles wat u vandaag voor 23.00 uur besteld al de volgende dag te leveren. En mocht u toch niet zeker zijn van uw aankopen. Bij Wehkamp heeft u altijd 14 dagen bedenktijd en gratis retourrecht. Een hele zekerheid.

Wehkamp WANNA HAVE days

Regelmatig heeft Wehkamp aantrekkelijke acties zoals de Wehkamp WANNA HAVE days die de komende weken worden gehouden. Hierbij krijgt u maar liefst 20% korting op 70.000 artikelen in de categorie Mode, Huis en Tuin en Elektronica. Zowel damesmode, herenmode, kindermode, woon- en slaapartikelen en een groot elektronica assortiment koopt u tijdens deze dagen met deze extra korting op de toch al lage prijzen. Met de zomer in aantocht bent u vast toe aan een nieuwe outfit, een nieuwe loungeset voor in uw tuin of wilt u misschien een nieuwe digitale camera als u straks op vakantie gaat. Profiteer dan tijdens deze WANNA HAVE days van deze 20% korting op uw online bestelling bij Wehkamp. Zo’n kans laat u toch niet liggen?

wehkamp wannahave korting

wehkamp wannahave korting

Wehkamp WANNA HAVE days folder

Alle actieartikelen kunt u nu alvast rustig thuis bekijken in de Wehkamp folder of op Wehkamp.nl. Zo kunt u rustig kiezen en vergelijken en u online bestelling doen vanuit uw luie stoel. Zo gemakkelijk gaat dat bij Wehkamp. Want waar vindt u een Cannes loungeset voor 599 euro, een Sony Playstation 4 voor 375 euro of een Jack en Jones jeans voor 39 euro. Juist bij Wehkamp! En moet u nog even wachten op uw vakantiegeld dan heeft Wehkamp een gunstige financieringsregeling voor u. U vindt alle informatie en voorwaarden op mijnwehkamp.nl.

Wanna have discount, be quick! Want Wehkamp is niet voor niets hét online warenhuis van Nederland.