V&D Hebbes! 2015

V&D Hebbes! gaat weer van start op 15 oktober en loopt tot 1 november 2015. Nu zie ik je denken: “in mijn V&D winkel stond pas vanaf 16 oktober 2015?” Dat klopt! Hebbes! van de V&D start namelijk exclusief online. Hier kun je ook als eerste de speciale V&D Hebbes! folder bekijken.

V&D Hebbes folder geldig 15 oktober tm 1 november 2015

V&D Hebbes folder geldig 15 oktober tm 1 november 2015

Je hebt hierdoor de kans om 1 dag extra voordeel te pakken tijdens één van de grootste acties die V&D jaarlijks voert naast het Prijzencircus. Tijdens deze 2 Hebbes weken krijg je flinke kortingen op meer dan 5000 artikelen. Dit assortiment bestaat uit een breed assortiment A-merken aangevuld met het vertrouwde V&D huismerk.

Of het nu een winterjas is uit de herenmode afdeling, een paar chelsea boots uit de schoenafdeling, een Pulsar polshorloge, een travelset of een Royal Leerdam glazenset.. Allemaal aanbiedingen, waarmee jij als klant je voordeel mee kan doen.Dus pak dat voordeel tijdens deze Hebbes! actie. Want Hebbes is hebbes! bij V&D.

Affiliate_Hebbes_500x500

 

De V&D Hebbes 2015 folder

De V&D Hebbes folder is geldig van 15 oktober t/m 1 november 2015 en opent met 25% korting op dekbedovertrekken en 30% korting op baby- en kinderbroeken. Een flinke korting, die je niet mag laten lopen. Hiernaast veel aanbiedingen op mode merken als LIV, Desigual, Street One en Mart Visser! Ook ondermode en lingerie wordt flink afgeprijsd met bijvoorbeeld 20% korting op alle nachtmode.

Voor de heren vind je veel Hebbes! voordeel op merken als Twinlife, SOHO, Tom Tailer, Esprit en LIV. De echte klapper zijn de shirts, waarbij je voor het 2e artikel slechts de helft van de prijs betaalt.

V&D Hebbes! folder 2015

En ben jij alvast op zoek naar leuke schoencadeautjes voor je kinderen voor Sinterklaas? Alle knutselartikelen zijn nu 3+1 gratis.

V&D Hebbes! 2015 knutselartikelen 3+1 gratis

V&D Hebbes! 2015 knutselartikelen 3+1 gratis

Ook op leuke interieurartikelen kun je flink besparen. Wat dacht je bijvoorbeeld van kussenhoesjes 2+1 gratis of een V&D huismerk dekbedovertrek met 25% korting? Trek je de gordijnen liever dicht met het koude najaar wat gaat komen, maar ben je toe aan een nieuw design, dan moet je zeker ook eens bij het ruime assortiment gordijnen kijken. Je kunt hier kiezen uit meer dan 100 kleuren en tijdens de Hebbes! weken krijg je naast het gratis vermaken ook nogeens 20% korting.

Kortom, kijk zelf eens in deze uitgebreide V&D Hebbes! folder en maak een keus uit de vele aanbiedingen. Maar let op: na 1 november is het weer voorbij. Maar Hebbes! is hebbes.
Affiliate_Hebbes_728x90

Aanbiedingen uit de V&D Hebbes! folder

Alle aanbiedingen uit de V&D Hebbes! folder vind je natuurlijk ook op VD.nl. Deze website is recentelijk helemaal vernieuwd, waardoor het nog makkelijker is om artikelen te bestellen. Je kunt nu bijvoorbeeld ook op artikelnummer zoeken en hiermee bestellen. Ophalen van bestellingen is tevens gratis. En heeft u geen V&D warenhuis bij u in de buurt, dan nog is deze dichter bij dan u denkt. U kunt namelijk 24 uur per dag bestellen op VD.nl, het online warenhuis of rechtstreeks uit de V&D folder. Alle verzendinformatie of informatie over de afhaal locaties vindt u op de site. Daar vindt u ook een overzicht van de winkeladressen, openingstijden en de folder. Als extra service van V&D.

V&D Hebbes! 2015 shirts 2e halve prijs

V&D Hebbes! 2015 shirts 2e halve prijs

De Bijenkorf VIP korting tijdens de V&D Hebbes! 2015 weken

Ben jij een V&D VIP klant, dan word je door V&D extra beloond! Je krijgt dan een extra korting, die wel op kan lopen tot 20%. Dit is afhankelijk van de VIP status, die je hebt. Deze status loopt op wanneer je het afgelopen jaar aankopen hebt verricht in jouw V&D filiaal of op VD.nl. Een reguliere VIP krijgt 15% korting hetzelfde als goud en ben je diamant member, dan geldt voor jou een korting van 20%. Ben je nog geen member? Meld je dan gratis aan op: http://www.vd.nl/vipaanmelden en de kortingscode wordt per mail naar je verzonden.

V&D Hebbes! 2015 VIP korting

V&D Hebbes! 2015 VIP korting