Hunkemoller Valentijnsfolder folderacties.nl

Hunkemöller Valentijns folder

Het is Valentijn bij Hunkemöller en dat laten ze weten ook in de de Valentines Hunkemöller folder, die geldig is tot 14 februari.

hunkemoller folder

hunkemoller folder

Want waarmee kun je je geliefde beter verwennen, dan met een romantisch lingeriesetje, een paar sexy slipjes of een uitdagende slipdress? En dus heeft Hunkemöller, de grootste lingeriespecialist van Nederland, de komende weken een mooi en romantisch Valentijnsassortiment in alle 70 Hunkemöller winkels beschikbaar om ervoor te zorgen dat jij je geliefde kan verrassen. Met een een paar leuke nieuwe slips, een sexy slip dress of babydoll, een body of bustier, een leuk topje of een T-shirt, een nieuwe pyjama of misschien wel een warme badjas of kimono. En mocht je niet kunnen kiezen uit al dit moois, neem dan een paar setjes mee. Want het is maar één keer per jaar Valentijnsdag!
Valentine 2016 Image Banner 728 x 90

Hunkemöller folder

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, want met deze scherpe aanbiedingen uit de folder kun je al voor paar tientjes van deze Valentijnsdag een romantische feestdag maken. Wat dacht je b.v. van een voorgevormde beugel bh Secret van het merk The Secret Lover, nu voor slechts € 19,99 of een sport bh level 1 van het merk Sylvie sport, nu voor € 29,99. Zoals je ziet voldoende keus. Maar ook een leuke zwarte satijnen kimono of een elegante zwarte babydoll van het merk exclusieve Hunkemöller merk Private Collection valt zeker in de smaak. Ze zijn al verkrijgbaar voor € 39,99, en dat voor die kwaliteit. Kortom volop keus, deze Valentijnsdag, met heel veel mooie aanbiedingen in de folder.
Valentine 2016 Image Banner 400 x 400

Hunkemöller kortingscode 4THFORFREE

En voor wie kiezen moeilijk is, heeft Hunkemöller nog een extra aanbieding! Want tijdelijk krijg je met de code: 4THFORFREE elk vierde artikel helemaal gratis. Of het nu 4 slips zijn, 4 bh’s of misschien zelfs 4 badjassen, elk 4e artikel is gratis. Let dus op de kortingscode en bestel direct online.

Online bestellen uit de Valentijns folder

Online bestellen kan natuurlijk ook bij Hunkemöller in de webshop. Deze is 24/7 geopend en ook daar vindt je alle aanbiedingen overzichtelijk bij elkaar. Je kunt gemakkelijk betalen met Ideal, gratis afhalen in de winkels en gratis retourneren als het even toch niet past. Kijk voor alle informatie even op de site: www.hunkemoller.nl. Hier vind je ook alle winkeladressen, openingstijden, de aanbiedingen en de Hunkemöller folder. Fijne Valentijnsdag gewenst. Valentine 2016 Image Banner 300 x 250