Media Markt Mega Deals

Media Markt Mega Deals

Media Markt, onderdeel van de Metro groep, is de nummer één winkelketen in Europa op het gebied van consumentenelektronica. Sinds haar oprichting in 1979 in München en na de overname van Saturn is Media Markt nu uitgegroeid tot de grootste keten voor elektronica met meer dan 500 winkels in vrijwel alle Europese landen. Ook in Nederland is men sinds 1999 actief met meer dan 30 vestigingen en een uitgebreide webshop. Met het grootste assortiment aan elektronische producten van bijna alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service is men bij 95% van de Nederlanders bekend. Ook de reclame slogans: “Media Markt, ik ben toch niet gek?” en “Je gaat toch niet teveel betalen” hebben hier zeker toe bijgedragen. Want hiermee onderstreept men nog eens dat de prijzen tot de laagste van Nederland behoren. Om dit te kunnen garanderen vergelijkt men dagelijks de prijzen bij de 25 grootste concurrenten en past men de prijzen zo nodig aan. Daarnaast heeft men wekelijks scherpe aanbiedingen, zoals de Media Markt Mega Deals, die vermeldt staan in de folder. Ook geeft men maandelijks Mediazine uit, het magazine met interessante informatie over nieuwe artikelen, tips en trends, de Media Markt top 40 en seizoenartikelen. Dit magazine is in de winkel gratis verkrijgbaar. Uiteraard kunt het ook digitaal lezen op onze site.

Mega Deals folder

Deze Media Markt Mega Deals folder bevat een overzicht van alle aanbiedingen die er die week geldig zijn. Ben je toe aan een nieuwe smart televisie of een nieuwe stofzuiger kijk dan eerst altijd even in deze folder. En is het toevallig een Mega Deal dan profiteert u ook nog eens van een extra scherpe prijs. Alle artikelen zijn in voorraad bij één van de winkels, waar je ze na aankoop direct mee kunt nemen.  Of het nu beeld en geluid betreft, computers of laptops, foto en video, telecom en navigatie, huishoudelijke artikelen, keukenapparatuur of games, film en muziek, al deze artikelen uit het uitgebreide assortiment zijn regelmatig in de actie. Dus hou de folder in de gaten en profiteer van dit voordeel.

 

Media Markt Mega Deals online bestellen?

Heeft u geen tijd om te gaan shoppen of wilt u niet slepen aan zware producten dan is de Media Markt webshop 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar om uw online bestellingen te plaatsen. Gemakkelijk thuis vanuit uw luie stoel of op uw werk kunt u favoriete artikelen kiezen en kopen. En in de meeste gevallen wordt het dan al de volgende dag gratis bij u afgeleverd. En mocht het artikel toch niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u het zonder extra kosten gratis retour zenden. Natuurlijk geldt dat ook voor de Media Markt Mega Deals. Ook dat is de service van Media Markt.