Lidl Delicieux Paas folder 2 folderacties.nl

Lidl Delicieux Paasfolder

De nieuwe Lidl Delicieux Paasfolder is weer uit en geldig van 3/3 t/m 28/3.

Lidl Delicieux Paas folder

Lidl Delicieux Paas folder

En zoals we van Lidl gewend zijn, staat deze Lidl Delicieux Paasfolder weer bomvol heerlijke paasrecepten, paastips en natuurlijk een groot aantal aantrekkelijke paasaanbiedingen. Want speciaal voor de Pasen brengt Lidl een uitgebreid assortiment artikelen op de markt onder de naam Delicieux, waarmee je de Paasdagen omtovert tot echte feestdagen. In dit Delicieux assortiment vind je alles voor een lekkere lentebrunch.

Lidl Paas aanbiedingen

Het wordt echt genieten deze Pasen met Lidl, wat dacht je van een ovenvers brood en broodjes, hagelslag met karamelsmaak, 200 gram voor €1,29 en rijk gevulde vruchtenjam, pot 250 gram nu maar € 0,99. En natuurlijk ook de heerlijke vleeswaren van Lidl, zoals luxe salami, Brabantse ham of Italiaanse bresaola. Maar ook gezonde smoothies in diverse smaken, bereid met verse groente en vers fruit, 750 ml voor € 2,49. En wat dacht je van een lente high tea, hartig of zoet, met lemon cheesecake, banoffee en scones. Of met een keur aan borrelhapjes en toastjes, vrolijke notenmix heerlijke party broodjes en nog veel meer. Ook altijd een verrassing met Pasen. Allemaal mooie paasaanbiedingen voor super lage Lidl prijzen. Bovendien worden alle ingrediënten nog smakelijk toegepast in verschillende delicieus paasmenu’s, maaltijdsalades of lekkere gourmet schotels. En hiermee bewijst Lidl toch maar weer een keer dat genieten niet altijd duur hoeft te zijn als je je boodschappen doet in één van de ruim 400 Lidl winkels.

Lidl Paas recepten

Lidl Paas recepten

Lidl Delicieux Paasfolder

Blader dus, voor je naar de winkel gaat, eens rustig door het mooie Lidl Paasmagazine en geniet alvast van het smakelijk vroege Paasvoordeel bij Lidl. Of kies alvast uit één van de vele voorgerechten, hoofdgerechten of desserts, zoals een luxe krabsoep in zak voor € 1,69, zachte kalfsmedaillons, 300 gram voor € 6,99 of fris sorbetijs, diverse smaken nu maar € 2,49. Ook heerlijk toch? Maar ook voor vleeswaren, kaas, broodbeleg, gebak en bakproducten is er nu nog volop keus. En heb je je keuze eenmaal gemaakt wacht dan niet te lang om je boodschappen te halen bij de Lidl, met de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Want voor de meeste Delicieux artikelen geldt: Op=OP en Weg=Weg. Alle informatie over de Lidl supermarkten, de openingstijden en de folder kun je vinden op:www.lidl.nl Lidl en Folderz.nl wenst je alvast een vrolijk Pasen!