Expert Ruimt Op folderacties.nl

Expert ruimt op

Expert ruimt op! En dat betekent bij Expert: hoge kortingen op héél véél producten in de winkel en in de webshop expert.nl. Dus bent u op zoek naar een nieuwe stofzuiger, een nieuwe koelkast of een nieuwe tablet, dan is dit het geschikte moment om toe te slaan. Want met ruim 140 Expert winkels is er altijd wel één bij u in de buurt. Daar zult u ook ervaren, waardoor Expert zo veel trouwe klanten heeft. Dat is niet alleen door zijn lage prijzen, maar vooral ook door de beste service, persoonlijk advies en altijd dichtbij. Dat Expert ook een uitgebreid assortiment t.v.’s, audio, video, tablets, smartphones, E-readers, wasmachines, drogers, stofzuigers, keukenapparatuur en verzorgingsartikelen heeft, wist u waarschijnlijk al. Een overzicht hiervan vindt u ook in de speciale opruimingsfolder, die geldig is van 6 tot 12 juli 2015.

Expert Ruimt Op Folder

Deze nieuwe Expert folder biedt een overzicht van alle artikelen die in de opruiming zijn, b.v een Samsung Galaxy Tab A tablet met 48 maanden garantie en een gratis Micro SD Card voor maar € 299,- of een TomTom Navigatie van € 225,- voor € 159,- Ook makkelijk als u deze zomer nog op vakantie gaat. Maar zelfs als u net terug bent is een nieuwe Bosch wasmachine voor maar € 499,- erg handig of een AEG stofzuiger voor € 99,– Kijk dus eerst even in de online Expert folder en kies en koop. Want Expert begrijpt het, wat u nodig heeft.

Samsung wasmachine: nu voor €449!

Online bestellen op Expert.nl

Ook tijdens deze opruiming kunt u weer 24 uur per dag vanuit uw ligstoel online bestellen bij Expert. Of het nu een nieuwe koeler of een nieuwe oven is. Het hele assortiment is ook verkrijgbaar in de webshop voor dezelfde prijzen als in de winkels. Zelfs de Expert folder is hier te raadplegen met de bijbehorende aanbiedingen. Dus waarom zou u vrij nemen als u ook gemakkelijk en snel online kunt bestellen? Want Expert heeft 350 eigen bestelauto’s klaar staan om uw bestelling snel en veilig bij u thuis te bezorgen.Tijdens de opruiming zijn bestellingen boven €25,- ook nog GRATIS! En heeft u nog vragen dan staan 1200 deskundige Expert medewerkers u graag te woord met een professioneel advies. Want Expert staat voor: De Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Advies. Elke dag weer.

Expert ruimt op