Ziengs Out Of The Box dagen

De Out of the box dagen zijn weer van start gegaan bij Ziengs. Tijdens deze dagen krijg je bij Ziengs flinke kortingen op dames- en herenschoenen, maar ook op kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. Een goede reden dus om de schoendozen te openen en te kijken of er voor jou een leuk paar te scoren valt. Let hierbij goed op de gele out of the box stickers Hierop staat aangegeven hoeveel korting je krijgt. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 25%.

Ziengs Out of the Box folder

Ziengs heeft vrijwel elke maand een nieuwe reclamefolder. Uiteraard hebben ze voor de Out of the Box weken ook een folder uitgegeven. In deze folder vind je 4 pagina’s met scherpe aanbiedingen. Bekijk bijvoorbeeld eens de kinderschoenen waarop je 25% korting krijgt, of de ballerina’s en instappers met ook een tijdelijk voordeel van 25%!

Koop je vooral graag een bekend A-merk, dan zit je goed. Je vindt merken als Converse, Macarena, Gabor, Invinci, Ecco, van Lier, PME, maar ook vele anderen. Tevens krijg je nu een extra voordeel van €10,- op Birkenstock. Eigenlijk is er voor ieder wat wils tijdens de Out Of The Box Dagen en is dit jouw kans om goedkoop een paar schoenen op de kop te tikken voor deze zomer.

25% Ziengs Out of the Box korting op kinderschoenen

Ook voor de kinderen heeft Ziengs een groot aanbod tijdens de Out Of The Box Dagen. Op veel kinderschoenen en laarzen geldt een kortingspercentage van 25%. Merken die voorzien zijn van de gele out of the box sticker zijn bijvoorbeeld Timberland, Pantofola, Le coq sportif en Muyters. Je vindt de kortingen op de Out of the box pagina voor jongens en die voor meisjes.

Online bestellen uit de Ziengs Folder

Zelfs al is er geen Ziengs vestiging in de buurt, dan nog kun je profiteren van de kortingen tijdens de Ziengs Out of the Box dagen. Want 24 uur per dag is de Ziengs webshop geopend, zodat u online kunt shoppen.  Zelfs de scherpe Out fo the box aanbiedingen kunt u hier vinden en bestellen, zo rechtstreeks op de site of uit de folder. Alle verzendinformatie of informatie over de afhaal locaties vindt u op de site. Daar vindt u ook een overzicht van de winkeladressen, openingstijden en de folder.