Xenos woonmagazine folderacties.nl

Xenos woonmagazine

Het allereerste Xenos Woonmagazine is uit. Maar liefst 64 pagina’s boordevol woonideeën, de nieuwste trends en ook veel tips van de eigen woonstyliste Lilian.

Xenos woonmagazine 2015

Xenos woonmagazine 2015

Xenos woonmagazine

Het nieuwe Xenos woonmagazine bevat heel veel woondeals. En dat is nieuw. Xenos was natuurlijk al bekend vanwege zijn unieke woonaccessoires en sfeerbrengers voor uw interieur maar nu brengen ze dit samen in een mooi, glossy woonmagazine. In deze folder vindt u een overzicht van alle bestsellers van Xenos, zoals lampen, kussens, spiegels, manden, geuren en kaarsen, krukjes, vloerkleden en kisten. Maar ook veel tips en tricks van de eigen woonstyliste Lilian, die u adviseert over uw interieur. Want wat is jouw stijl eigenlijk? Is het industrieel, dus trendy en strak of bohémien, heel kleurrijk en warm. Of misschien zelfs brocante, stijlvol en rustig of puur natuur, dus basic & groen. Ontdek het samen met Lilian en kies de stijl die bij u past. En kijk hoe je alle Xenos producten kunt combineren tot een unieke stijl door er je eigen creativiteit op los te laten.

Xenos woon artikelen voor wereld prijzen

Xenos aanbiedingen uit de folder

Iedere week is het Xenos assortiment weer verrassend en eigentijds, want de inkopers van Xenos reizen de hele wereld rond om voor jou een uniek assortiment “typische Xenos” producten te verzamelen. Dus trendy, verrassend en een tikkeltje eigenwijs, zoals u van Xenos gewend bent. In het Xenos Woonmagazine vertellen zij allemaal hun eigen verhaal en waarom deze artikelen zo uniek zijn. Over de traditioneel gevlochten manden uit Vietnam (pag. 28) of de tapijten van gerecyclede spijkerbroeken.U vindt ze allemaal terug in één van de 200 Xenos winkels bij u in de buurt. Want oktober is woonmaand en zeker ook bij Xenos. Volop aanbiedingen, musthaves en sfeerartikelen voor de vertrouwde lage Xenos prijzen. Want ook daarin is Xenos uniek.

Online bestellen bij Xenos

Natuurlijk kunt u ook online bestellen bij Xenos. Maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u shoppen in de Xenos webshop op Xenos.nl. Hier vindt u ook alle aanbiedingen uit de Xenos folder en nog veel meer leuke sfeerartikelen overzichtelijk bij elkaar. Bestellingen vanaf € 30,- worden gratis thuisbezorgd. En voor 22.00 uur besteld is morgen al in huis of op een bezorgdag naar keuze. Alle informatie over de webshop, de winkels, de openingstijden en de folder vindt u op: www.xenos.nl.