Xenos van de wereld weken folderacties.nl

Xenos Van De Wereld Weken

Xenos, de winkel van iedereen met een werelds assortiment woondecoratie, huishouden, speelgoed en etenswaren, is van 29 juni t/m 19 juli even van de wereld. Want zowel in de winkels als op Xenos.nl zijn nu heel veel artikelen 1+1 gratis. Allemaal artikelen die zeker van pas kunnen komen in uw huishouding, zoals servies en bestel, glazen, opbergboxen zijn nu dus extra laag geprijsd. Maar ook een Walra Hammandoek, een rieten strandtas of een mooie tafel BBQ voor uw vakantie zijn nu in de aanbieding. Reden genoeg dus om eens even binnen te lopen bij één van de ruim 200 Xenos winkels en u te laten verrassen door het wereldse assortiment en de lage opruimingsprijzen. Natuurlijk kunt u ook eerst even de Xenos folder op onze site bekijken om alvast een keuze te maken.

Xenos Van De Wereld Weken folder geldig t/m 19 juli 2015

Xenos Van De Wereld Weken folder geldig t/m 19 juli 2015

Xenos Van De Wereld Weken Folder

In deze folder vindt u naast een groot aantal huishoudartikelen ook een aantal decoratieartikelen, zoals een gekleurd assortiment rustieke kaarsen voor prijzen variërend van € 5,-  tot € 15,- en een assortiment decoratieve manden 2+1 gratis. En wat dacht u van een leuke kapstok boom voor maar €17,- Niet alleen decoratief maar ook een feestje voor uw kinderen. Kortom teveel om allemaal op te noemen. En dat is nog maar een klein selectie van alle acties die u nu in de winkel aantreft. Overzichtelijke gepresenteerd zonder overbodige franje. Want Xenos wil verrassend goedkoop zijn en blijven.

Online bestellen tijdens de Van De Wereld Weken op Xenos.nl

Ook tijdens deze Van de Wereld Weken bij Xenos kunt u 24 uur per dag online bestellen in de Xenos webshop. Vanaf een bestelling van € 30,- is bezorging gratis. Ook kunt u uw online bestelling afhalen of retourneren in de winkel op het moment dat het u schikt. En op werkdagen vóór 21.00 uur besteld is morgen al geleverd. Ook tijdens de Xenos Van De Wereld Weken.